radio-active Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 Zastanawiam się za kupnem Karpiówki i bardzo ciekawym materiałem wygląda właśnie ta wędka. Widzę , że wiele osób ją ma więc chciałbym się dowiedzieć jak się sprawuje i ogólnie o niej.Czy 20-60 gram nie będzie za mało jak na koszyczek czy sprężynę ? Cytuj
reaktivv Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 Czy 20-60 gram nie będzie za mało jak na koszyczek czy sprężynę ? Z tego co wiem to jest idealny ciężar wyrzutu jak na tą metodę połowu . Nie używałem tej wędki nigdy ale zwróć uwagę na to że Cormoran daje na rynek wędki na konkretną rybkę , stąd nazwa Tele Carp więc myśle że do połowu karpia będzie idealna , to jest moje zdanie Niech sie wypowie ktoś kto sam używał tej wędki i wtedy będziesz miał pewność :PP Pozdrowienia Cytuj
majki42 Napisano 29 Grudnia 2008 Napisano 29 Grudnia 2008 Witam. Sam mam dwie takie wędki. Łowię nimi zestawami z 50 gramowym ciężarkiem z bezpiecznym klipsem. Jest idealna do połowu karpi na niedzych dystansach. Swietnie sie ja trzyma. Tylko przelotki takie sobie jedna musiałem wymienić(szczytową). Moim zdaniem bardzo dobra wędka. Cytuj
sandacz Napisano 29 Grudnia 2008 Napisano 29 Grudnia 2008 A jak sie nia rzuca ? Jaka ma akcje ? Jest w miare sztywna czy to miekki kij ? Cytuj
walx Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Co myślicie o tej wędce KARPIOWY KIJ TOPFISH TELE CARP 360/60 CORMORAN czy nada się na karpie do 10 kg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi