Romcio.fish Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Witam, Salmo Thrill to jakieś nieporozumienie, ile ja się nabiczowałem wody tym szajsem. cześć, ryby faktycznie różnie reagują na tę samą przynętę, np. Thrillem kiedyś za cholerę nie mogłem złowić bolenia pomiędzy tamami, rzucałem z brzegu w poprzek, do nurtu i ściągałem do brzegu. Po 2 godzinach przeniosłem się nad zalaną rafkę w nurcie i worek się otworzył: 10 rzutów - 4 bolenie, jeden ładniusi pod 4 kg. Innym razem, błyszczący Thrill chyba straszył boloenie, bo gdy wymieniłem go na matowy, z tego samego miejsca złowiłem 2,5 bolenia - te 0,5 bolenia oznacza, że spadł mi w holu http://haczyk.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon11.gif xawi - może wystarczy zmienić kolor woblera lub szybkość prowadzenia, a może bolenie nie żerowały na tej wysokości wody? Piszesz, że założyłeś cykadę i zacząłeś łowić, a przecież cykada pod bolenia śmiga na innej głębokości niż Thrill. Zresztą, thrill thrillem, a niemało boleni łowię na salmiaki minnow i executor. Czasem to ręce opadają, bo wybieram się na klenie przy brzegu, a czepiają się ledwo wymiarowe bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawi Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ludzie ten chiński szajs salmo to tylko reklama reklama reklama, cena kosmos x 10 i jazda z matołami którzy to kupią i będą się cieszyć z drogiego woblerka. to tak jak by ktoś sprzedawał paczuszkę zapałek po 2 zł bo się super zapalają, jest towar klient się znajdzie, powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Ludzie ten chiński szajs salmo to tylko reklama reklama reklama, cena kosmos x 10 i jazda z matołami którzy to kupią i będą się cieszyć z drogiego woblerka. to tak jak by ktoś sprzedawał paczuszkę zapałek po 2 zł bo się super zapalają, jest towar klient się znajdzie, powodzenia życzę xawi nie przeginaj. Salmo to nie jest szajs, a wędkarze to nie są matoły. Owszem, wody mamy małorybne, ale u ciebie w nowosądeckim tak źle nie jest. Skoro nie potrafisz złowić ryby np. pstrąga, klenia na woblera Salmo, to coś nie teges jest z tobą jako ze spinningistą. Zajmij się muchą, albo gruntem i robaczkami, albo opłać abonament, włącz tv i oglądaj seriale, a o rybach zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Ludzie ten chiński szajs salmo Zanim następnym razem zaczniesz wypisywać podobne brednie, radzę zagłębić temat co by się nie ośmieszać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Hahaha! salmo produkują w ChRL?! hahahaha co za ludzie. Salmo thrill to fajna przynęta bardzo dobrze mi się sprawdzała przy łowieniu z prądem i w poprzek nurtu. Fajna przynęta dobrze wykonana. W tej gamie przynęt mamy tańsze wyjście w postaci gloogowskiego hermesa. Ten drugi ma przewagę bo zdecydowanie mniej się plączą kotwiczki Jednak ja wole łowić bolenie na tradycyjne woblery rapala x rap w zeszłym sezonie pokazała swoje drugie oblicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi