Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Nie wiem po co ludzie tam siedza ani walorow widokowych ani jakis mega bran. Szkoda ze nikt nie zabral sie za naprawe drogi dojazdowej do slipu

Bo zawieche mozna urwac.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Normalnie rdza siadła na forum Topo"love",od dawna nikt nic nie pisze co tam słychać,nie byłem na łowisku od dwóch tygodni a z braniami było tam ostatnio marnie, więc lecę w nocy zobaczyć co i jak.Może ktoś się pochwali wynikami ,ja napisze jutro co tam z brzegu.Pozdrawiam  Grześ.  (BARTEK KOŃCZ REMONT) .

Napisano

Grzegorz byłem w zeszłym tyg łódka po południu nie pisałem bo poprostu nie było o czym. Ani brania, przy ujsciu cos tam w siatkach mieli. Nie słyszałem żeby ktoś coś porządnie połowił. Gdzie z brzegu uderzasz ?

Napisano

Byłem od betonówki 200m od ujścia,od 3 do 9 jedno marne branie  i totalna cisza.Suhhar masz rację, nie ma o czym pisać.Woda jakaś ciepła była.O świcie okonki tylko skakały,chyba trzeba poczekać na lepsze dni:).

• 3 weeks later...
Napisano

No że sumy są było wiadomo ale nikt dawno nie złowił. Gratuluję ! pewnie mają swoje miejsce dlatego ciężko je złowić. Czy coś innego udało się panu złowić? Może być odpowiedz na priv. Jutro ja zamierzam porzucać z rana. Czy pana zdaniem ryby zmieniły miejsce (te drapiezne) po tym jak kopara zebrała kawał cypla ?

• Super 1
Napisano

Witam ! byłem w poniedziałek do 13 jeden okonek podhaczony za brzuch i to wszystko. Nasyp cały spenetrowany i echo nie było nic. Nawet ktoś sobie miejscówkę butelką zaznaczył ;) 

Napisano

Panie Józefie zazwyczaj wędkuję w tygodniu bo w weekend to albo robota albo czas dla dziecka. Poza tym lubię w tygodniu pływać mniejszy tłok na slipie i na wodzie ;) Chętnie się z panem wybiore tylko hmmm nie wiem kiedy. Narazie grafik napięty a najbliższy wyjazd to poniedziałek. No chyba ze się coś zmieni  to może niedziela. 

Napisano

Kolega Wyspiański olał sprawę, wiec dziś pływałem z innym ;) W sumie to szalu nie było, 3 malutkie sandaczyki dwu lub 3 latki... do tego dwa okonki 28 i 31 cm. Potworów ni widu ni słychu :)

Napisano

Od zakretu od 8 do 11 1 branie obok mnie gosciowie wyciagneli ladnego leszcza i to bylo na tyle za to byly 2 lodki i ponton az tyle plywadel w poniedzialek szok.

• 4 weeks later...
Napisano

Byłem na Topoli od piątku rano do soboty w południe, zero brań, zresztą nikt nic nie złowił. Opadła woda i kicha. Ma ktoś wiadomość czy przybyło wody na Topoli?. Pozdrawiam

Napisano

Byłem chwilkę na Topoli,stan wody mniejszy niż zwykle,około 5 metrów brzegu przybyło od normalnego stanu..Widać po śladach na brzegu ,że woda spada,lekkie kwitnienie wody. 3 szczupaki i 1 boleń na obrotówkę,niestety potwory miały  tak na oko do 30cm.Mało ludzi, kilka łódek.