Grzegorz J. Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Sobota leszcz 53cm,z brzegu,dwa małe ,koledzy obok po 1 lub 2 podobne leszcze,brania rzadkie,ogólnie nudno było,tak jak pisze suhhar woda martwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Byłem na Topoli 3 dni, brania tylko rano,w nocy nic. Na garbaty mostek to chyba nawet prezydenta RP się nie dostanie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Nie wiem po co ludzie tam siedza ani walorow widokowych ani jakis mega bran. Szkoda ze nikt nie zabral sie za naprawe drogi dojazdowej do slipu Bo zawieche mozna urwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 UWAGA!!!!! Rezerwacja zbiornika Topola na czas zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Normalnie rdza siadła na forum Topo"love",od dawna nikt nic nie pisze co tam słychać,nie byłem na łowisku od dwóch tygodni a z braniami było tam ostatnio marnie, więc lecę w nocy zobaczyć co i jak.Może ktoś się pochwali wynikami ,ja napisze jutro co tam z brzegu.Pozdrawiam Grześ. (BARTEK KOŃCZ REMONT) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Grzegorz byłem w zeszłym tyg łódka po południu nie pisałem bo poprostu nie było o czym. Ani brania, przy ujsciu cos tam w siatkach mieli. Nie słyszałem żeby ktoś coś porządnie połowił. Gdzie z brzegu uderzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Byłem od betonówki 200m od ujścia,od 3 do 9 jedno marne branie i totalna cisza.Suhhar masz rację, nie ma o czym pisać.Woda jakaś ciepła była.O świcie okonki tylko skakały,chyba trzeba poczekać na lepsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Byłem w niedziele od 20 do 1 ... Jedno branie - jeden krąp.. U sąsiadów podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Taki mały przyłów mi się dzisiaj trafił 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 No że sumy są było wiadomo ale nikt dawno nie złowił. Gratuluję ! pewnie mają swoje miejsce dlatego ciężko je złowić. Czy coś innego udało się panu złowić? Może być odpowiedz na priv. Jutro ja zamierzam porzucać z rana. Czy pana zdaniem ryby zmieniły miejsce (te drapiezne) po tym jak kopara zebrała kawał cypla ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Zawsze łowiłem w tym miejscu sandacze to jest chyba droga która szła przez zbiornik, a wczoraj złowiłem tam sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Tam był nasyp z kamieni szedł po nim kiedyś taśmociąg i potwierdzam sandałki się trafiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Dokładnie Nalewator do był jednak nasyp z taśmociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam ! byłem w poniedziałek do 13 jeden okonek podhaczony za brzuch i to wszystko. Nasyp cały spenetrowany i echo nie było nic. Nawet ktoś sobie miejscówkę butelką zaznaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Pany co z leszczem ? Ostatnie 3 wypady tylko jedno porządne leszczowe branie. Płoć za to ładnie kąsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Kolego Suhhar to jak chcesz to mogę Cię zabrać na łódkę żebyś ze mną popływał po Topoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Mnie zabierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Panie Józefie zazwyczaj wędkuję w tygodniu bo w weekend to albo robota albo czas dla dziecka. Poza tym lubię w tygodniu pływać mniejszy tłok na slipie i na wodzie Chętnie się z panem wybiore tylko hmmm nie wiem kiedy. Narazie grafik napięty a najbliższy wyjazd to poniedziałek. No chyba ze się coś zmieni to może niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 ja dopiero mogę w sobote za tydzień po południu, w ten wekeend gpx za Olsztynem a we wtorek jestem na treningu za Gorzowem tak ze do soboty bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Kolega Wyspiański olał sprawę, wiec dziś pływałem z innym W sumie to szalu nie było, 3 malutkie sandaczyki dwu lub 3 latki... do tego dwa okonki 28 i 31 cm. Potworów ni widu ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 To i tak piekny wynik. Nigdy nie widzialem na topoli srednich sandaczy zazwyczaj albo smoki albo takie po 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Od zakretu od 8 do 11 1 branie obok mnie gosciowie wyciagneli ladnego leszcza i to bylo na tyle za to byly 2 lodki i ponton az tyle plywadel w poniedzialek szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Cześć czy ktoś z was ma jakieś info odnośnie stanu wody na Topoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Byłem na Topoli od piątku rano do soboty w południe, zero brań, zresztą nikt nic nie złowił. Opadła woda i kicha. Ma ktoś wiadomość czy przybyło wody na Topoli?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Byłem chwilkę na Topoli,stan wody mniejszy niż zwykle,około 5 metrów brzegu przybyło od normalnego stanu..Widać po śladach na brzegu ,że woda spada,lekkie kwitnienie wody. 3 szczupaki i 1 boleń na obrotówkę,niestety potwory miały tak na oko do 30cm.Mało ludzi, kilka łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi