Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

No właśnie koledzy też szykuję się na jakiś wypad na Topolę i dlatego proszę o info o sytuacji na zbiorniku typu bierom , nie bierom ;)

Napisano

Cześć Suhhar, sorry zapomniałem napisać. Niestety nie byłem na nicce, kumpel mi nawalił i lipa. Zamierzam w czwartek posiedzieć, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jak woda na Topoli, sporo opadła?

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Byłem na Topoli w piątek od godz. 7 do godz. 13. Mocno wiało, miałem jedno branie i wyciągnąłem ładną płoć 30 cm., a tak zero brania. Oprócz mnie było jeszcze 4 wędkarzy i z tego co mówili to nie mieli żadnego brania. 

Napisano

To ja podsumuje ostatnie wypady na Topole.

Tydzień temu nocka z soboty na niedziele zero brań w nocy, rano ładna płoć i trochę drobnego krąpia.

Czwartek - mocno wiało, na żywca zero, na spławik 90% mały boleń.

Sobota po południu na spławik małe bolenie, jeden malutki sandaczyk i ładna płoć.

Generalnie bieda, lece w środe na łajbe. Może coś się ruszy na wodzie?

Napisano

Pokręcę się na dwóch miejscówkach, ale nie napalam się.

Rybostan? Przypomnijcie sobie wynoszenie po dwa wielkie wiadra pięknych płoci, czy leszczy. No i świnkowe eldorado, które chyba już nie wróci.

A sandacze? W godzine komplet, gość zawija się i wraca spowrotem na "okonie". ehe...

Nie będę się wypowiadał bo zaraz będzie krzyk, ze te ch.. z pzw nie zarybiają. Przecież płacimy 2zł co roku na kozielno i topole ble ble

Sranie do własnego gniazda....

Napisano

misiolek te czasy to chyba przed powodzią były to ja ich nie pamiętam...pewnie już to nie wróci, faktem jest zeby rybe wymiarową złowić trzeba mieć fart. BTW jak tam na łajbie ?

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano

Cześć byłem w piątek  to od strony wiochy lipa, a tydzień wcześniej od taśm coś tam połapali  kilka łopat u mnie zameldowała się jedynie jedna sztuka około 40 ale to był tylko  rekonesans na szybko 2h i do domu:)

Pozdrawiam

Napisano

Panowie wybieram sie w sobote może niedziele na Topole na taśmy łapał tam kto co w tym tygodniu ??  jak efekty?? i czy ktoś mógłby mi nakreślić gdzie łapać najlepiej z łodki bd bardzo wdzięczny :)

• 1 month later...
Napisano

Nie umarły chyba tylko Po prostu liczba wędkarzy ogarniajaca Internet się zmniejszyła zależy jaka ryba Cię radku interesuje.

• 4 weeks later...
Napisano

Panowie co tutaj taka cisza ??? ryby wytruli czy co ?? nikt nie jezdzi na topole-kozielno ? nie ma ryb czy jak ?? Dajcie jakieś info bo bym z fedeerkami posiedział gdzieś nad wodą. Pozdro !

• 2 weeks later...