Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam w środe wybieram się na kozielno czy wie ktoś czy poziom wody już jest normalny bo jak byłem dwa tygodnie temu to się podniusł o metr dzięki bardzo

Napisano

nic sie nie podniosło, kumpel był wczoraj i ponad 2 metry brzegu brakuje nie ma po co tam jechać za rybą chyba że za grillem.

Napisano

Witam a skąd te rybki z Topoli ja się jutro wybieram na 2 dni ale niewiem gdzie jechać opolskiego nie mam opłaconego zostaje mi tylko kozielno 

Napisano

Wiem kolego chodziło mi o to że kolega wyżej napisał że na kozielno to można jechać na grilla a nie na ryby a na Topoli niema wody więc nie wiem gdzie to jechać ale dzięki za info n

Napisano

Wiem kolego chodziło mi o to że kolega wyżej napisał że na kozielno to można jechać na grilla a nie na ryby a na Topoli niema wody więc nie wiem gdzie to jechać ale dzięki za info n

Napisano

Witam mam takie pytanie czy na Topoli jak rzeka wpływa to na lewo przed tym ja ziem do wodowania łudek można wętkować bo wszyscy siedzą tam dalej od strony betonówki

Napisano
3 godziny temu, Bronko5 napisał:

Witam mam takie pytanie czy na Topoli jak rzeka wpływa to na lewo przed tym ja ziem do wodowania łudek można wętkować bo wszyscy siedzą tam dalej od strony betonówki

jazem , łódek, wędkować 

Napisano

Witam byłem na Topoli od południa do 20:00 od strony błotnicy same leszczyki do 35cm i jedna ładna płoć brały jeden za drugim nie ma czym się pochwalić 

• 2 weeks later...
Napisano

Witam byłem w tamtym tygodniu na Topoli i zbytnio nic się nie działo same małe leszczyki więc poszłem zapytać się ochroniarza pilnującego sprzętu ile czasu jeszcze będzie trwał ten cały remąt i taki niski stan wody to mi powiedział że aż do września 

Napisano

siema byłem dzisiaj na kozielnie popływać ze spinningiem, chwilę pogadałem z miejscowym to mówił że na topoli wszystko ponoć firmie pozalewało drogę którą usypywali rozmyło więc remont tamy napewno się przedłuży. 

Napisano

na kozielnie pływałem z echo i nie daleko wywożonych zestawów leszczowych czy karpiowych to żadnego dużego leszcza nie widziałem pojedyńcza drobnica pływała. Szlag wie gdzie ta ryba pływa, po ulewach spuszczają wodę i samo kakao pływa na kozielnie.

Napisano

Proszę o informację jaki poziom wody na Topoli? Od wioski da się połowić?

Wczoraj kolega powiedział mi że żeby wędkować na Waszych wodach (wałbrzyskie, ja legnickie) to muszę mieć zezwolenie roczne, jest bezpłatne, ale jak mogę je uzyskać? Macie jakieś konkretne info w tej sprawie. Proszę o pomoc. 

Napisano

Witam od wioski nie połapiesz stan wody niski jedynie od taśmy lub od Błotnicy ale tam kawałek trzeba iść do wody a co do twojego drugiego pytania to się niestety nie orientuje.