suhhar Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Tydzień temu była metr niższa niż normalny stan i myślę że się utrzymuje. Zielenina straszna się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Dzięki suhhar. Wybieram się w środku tygodnia na nockę. Jak wrócę, zdam relację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Pilczyk dalej siedzisz na nocce bo znaku życia nie dajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 No właśnie koledzy też szykuję się na jakiś wypad na Topolę i dlatego proszę o info o sytuacji na zbiorniku typu bierom , nie bierom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Cześć Suhhar, sorry zapomniałem napisać. Niestety nie byłem na nicce, kumpel mi nawalił i lipa. Zamierzam w czwartek posiedzieć, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak woda na Topoli, sporo opadła? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Jak tam na topoli dzieje sie cos? Jaka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Stan wody na dzień dzisiejszy jest na maksymalnym poziomie,po same brzegi.Ludzi mało,jedna łódka na spina umiarkowane ataki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Byłem na Topoli w piątek od godz. 7 do godz. 13. Mocno wiało, miałem jedno branie i wyciągnąłem ładną płoć 30 cm., a tak zero brania. Oprócz mnie było jeszcze 4 wędkarzy i z tego co mówili to nie mieli żadnego brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 To ja podsumuje ostatnie wypady na Topole. Tydzień temu nocka z soboty na niedziele zero brań w nocy, rano ładna płoć i trochę drobnego krąpia. Czwartek - mocno wiało, na żywca zero, na spławik 90% mały boleń. Sobota po południu na spławik małe bolenie, jeden malutki sandaczyk i ładna płoć. Generalnie bieda, lece w środe na łajbe. Może coś się ruszy na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 gdzie bedziesz z łajbą na Topoli ? daj znać jak efekty. Widać rybostan na Topoli jest w tragicznym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Pokręcę się na dwóch miejscówkach, ale nie napalam się. Rybostan? Przypomnijcie sobie wynoszenie po dwa wielkie wiadra pięknych płoci, czy leszczy. No i świnkowe eldorado, które chyba już nie wróci. A sandacze? W godzine komplet, gość zawija się i wraca spowrotem na "okonie". ehe... Nie będę się wypowiadał bo zaraz będzie krzyk, ze te ch.. z pzw nie zarybiają. Przecież płacimy 2zł co roku na kozielno i topole ble ble Sranie do własnego gniazda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 misiolek te czasy to chyba przed powodzią były to ja ich nie pamiętam...pewnie już to nie wróci, faktem jest zeby rybe wymiarową złowić trzeba mieć fart. BTW jak tam na łajbie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 A ja byłem w sobotę i w niedzielę na spina z brzegu boleń 73cm,4,5kg i 3 szcupaczki od 50 do 65cm i kilka okonków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 suhhar mówię o kilku latach wstecz. Ja dwa "pstryki" spaprane i jeden okoń. Grzegorz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Siemka jaki stan wody na Topoli ktoś coś wie ? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Siema panowie ciepło się zrobił ktoś coś już moczył kija na Topoli ? jakieś wieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Cześć byłem w piątek to od strony wiochy lipa, a tydzień wcześniej od taśm coś tam połapali kilka łopat u mnie zameldowała się jedynie jedna sztuka około 40 ale to był tylko rekonesans na szybko 2h i do domu:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Dzięki kolego za wieści chyba jeszcze woda zimna od drewnianego, i tam ryba słabo podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Panowie wybieram sie w sobote może niedziele na Topole na taśmy łapał tam kto co w tym tygodniu ?? jak efekty?? i czy ktoś mógłby mi nakreślić gdzie łapać najlepiej z łodki bd bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 Siemka był ktoś dzisiaj na otwarciu sezonu ? jakies wyniki czy nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 3 Czerwca 2018 Share Napisano 3 Czerwca 2018 Widzę że tematy w okolicach Kamieńca umarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Nie umarły chyba tylko Po prostu liczba wędkarzy ogarniajaca Internet się zmniejszyła zależy jaka ryba Cię radku interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Czerwca 2018 Share Napisano 29 Czerwca 2018 Panowie co tutaj taka cisza ??? ryby wytruli czy co ?? nikt nie jezdzi na topole-kozielno ? nie ma ryb czy jak ?? Dajcie jakieś info bo bym z fedeerkami posiedział gdzieś nad wodą. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 no widzę że topola umarła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Suchar dziś będę na nocce zdam relację w trakcie i po powrocie ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi