gustlik05 Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Nowy regulamin na stronie PZW http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/54/wiadomosci/205145/pliki/uchwala_nr_24_2020_z_29042020_r.pdf Koniec nocek na Topoli od 1 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 no i popływane....mogli zrobić C&R na ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Witam w środe wybieram się na kozielno czy wie ktoś czy poziom wody już jest normalny bo jak byłem dwa tygodnie temu to się podniusł o metr dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 nic sie nie podniosło, kumpel był wczoraj i ponad 2 metry brzegu brakuje nie ma po co tam jechać za rybą chyba że za grillem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Witam sobota bida same maluchy w niedziele karpik 35 cm i dzisiaj leszcz 46 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Witam a skąd te rybki z Topoli ja się jutro wybieram na 2 dni ale niewiem gdzie jechać opolskiego nie mam opłaconego zostaje mi tylko kozielno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Kolego Topola jak i kozielno to jest jeszcze dolny Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Wiem kolego chodziło mi o to że kolega wyżej napisał że na kozielno to można jechać na grilla a nie na ryby a na Topoli niema wody więc nie wiem gdzie to jechać ale dzięki za info n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Wiem kolego chodziło mi o to że kolega wyżej napisał że na kozielno to można jechać na grilla a nie na ryby a na Topoli niema wody więc nie wiem gdzie to jechać ale dzięki za info n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Pomyśl kolego o zbiornikach w nieistniejącej już miejscowości "Pilce" Piękne dzikie stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Witam mam takie pytanie czy na Topoli jak rzeka wpływa to na lewo przed tym ja ziem do wodowania łudek można wętkować bo wszyscy siedzą tam dalej od strony betonówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 300m od mostu w stronę jeziora zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 3 godziny temu, Bronko5 napisał: Witam mam takie pytanie czy na Topoli jak rzeka wpływa to na lewo przed tym ja ziem do wodowania łudek można wętkować bo wszyscy siedzą tam dalej od strony betonówki jazem , łódek, wędkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Witam byłem na Topoli od południa do 20:00 od strony błotnicy same leszczyki do 35cm i jedna ładna płoć brały jeden za drugim nie ma czym się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Koledzy jak tam poziom wody na Topoli, podniósł się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Ciągle ten sam niezmiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Witam byłem w tamtym tygodniu na Topoli i zbytnio nic się nie działo same małe leszczyki więc poszłem zapytać się ochroniarza pilnującego sprzętu ile czasu jeszcze będzie trwał ten cały remąt i taki niski stan wody to mi powiedział że aż do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Czerwca 2020 Share Napisano 8 Czerwca 2020 do września to jest info dla wędkarzy, a pewnie do końca roku zbiornika nie napełnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 siema byłem dzisiaj na kozielnie popływać ze spinningiem, chwilę pogadałem z miejscowym to mówił że na topoli wszystko ponoć firmie pozalewało drogę którą usypywali rozmyło więc remont tamy napewno się przedłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 Witam a bierze coś na Kozielnie ? Myśmy byli dzisiaj na Topoli od taśmy lipa totalna 2 male leszczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 na kozielnie pływałem z echo i nie daleko wywożonych zestawów leszczowych czy karpiowych to żadnego dużego leszcza nie widziałem pojedyńcza drobnica pływała. Szlag wie gdzie ta ryba pływa, po ulewach spuszczają wodę i samo kakao pływa na kozielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 No to lipa dzięki za info dzisiaj na Topoli tez wielka lipa nawet male leszczyki nie brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Proszę o informację jaki poziom wody na Topoli? Od wioski da się połowić? Wczoraj kolega powiedział mi że żeby wędkować na Waszych wodach (wałbrzyskie, ja legnickie) to muszę mieć zezwolenie roczne, jest bezpłatne, ale jak mogę je uzyskać? Macie jakieś konkretne info w tej sprawie. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 15 Czerwca 2020 Share Napisano 15 Czerwca 2020 Witam od wioski nie połapiesz stan wody niski jedynie od taśmy lub od Błotnicy ale tam kawałek trzeba iść do wody a co do twojego drugiego pytania to się niestety nie orientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi