Brzydal Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 jestem tu nowy I w sumie tym sportem tak poważnie interesuje sie od niedawna. W tym roku moje efekty to 2 szczupaki 1,7 kg i 2,35 Ale jeśli ktoszna dbre miejsce na Suma i mieszka w okolicy chetnie przyjmę zaproszenie od ze tak powiem miejscowego na wyprawę na Suma, bo w Olsztynie złapanie Suma to naprawde cierzka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaktivv Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 cierzka sprawa. Wiesz ... z taką ortografią to zbyt wielu ludzi nie zachęcisz do wspólnego wędkowania :] , nie no ludzie proszę was , mamy fajny język ... starajmy sie nie robić błędów ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dano Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 od 2008 roku nikt z Olsztyna i okolic nie umówił się na wspólne łowienie? Smutasy, odnawiam wątek - jezior pełno (o ich rybności ten wątek nie jest:)), wędkarzy z Olsztyna i okolic sporo. Może znajdzie się jakaś chętna ekipa na wspólne wędkowanie? na początek można zebrać się choćby w dwóch Zatem składam propozycję jakiegoś wspólnego wypadu - może być spining, może być spławik, może być grunt - ja akurat jestem dość wszechstronny Znajdzie się ktoś odważny? nie piję na rybach, nie przynoszę pecha, nie marudzę. Czasem gadam, czasem milczę A no i jestem doświadczony i mam swoje rzeczy i nie będę zawracał du..y że daj to czy tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbee Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Mamy tak dużo jezior, że nikomu nie chce się pisać na forum tylko chodzą na ryby:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dano Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Mamy tak dużo jezior, że nikomu nie chce się pisać na forum tylko chodzą na ryby:P tiaaa jak na 55 osób z Olsztyna, 2 okolice Olsztyna, 3 z Ostródy i nie zliczone przez mnie ilości z okolicznych miejscowości - aktywność jest wyjątkowo mała Z drugiej strony na siłę przecież się nic nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Ktoś chętny na Drużo z łodzi lub brzegu? z brzegu znam kilka fajnych miejscówek w ostatnim czasie ponad 10szczupaków od 50 do 90cm. Z łodzi ostatnio koleś wyciągnął 114cm ponad 10kg. PISAĆ bo niecały miesiąc został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Pozwolenie na PZW Elbląg mam, ale Drużno to chyba łowisko o statusie specjalnym i niełatwo o pozwolenie. Mylę się? Jeśli tak, pierwszy weekend grudnia byłbym gotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Cholera mi tylko w tygodniu pasuje albo ta niedziela teraz. Ogólnie tu masz cały regulamin łowienia z łodzi http://www.pzw.elblag.pl/images/pdf/druzno_%20regulamin.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Z tego co zrozumiałem jestem upoważniony, pod warunkiem, że zrobimy zrzutę na łódkę. No ale w tygodniu to dla mnie no way. W pracy siedzę do 17 pn-pt, więc bez szans. Najbliższa niedziela mi odpada, kolejny weekend też, za 2 tygodnie już jestem wolny. Gdyby coś ci się zmieniło daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Ja weekendy mam wolne tylko 29-30 listopad i 20-21 gudzien ale nie wiadomo czy lodem juz nie skuje w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi