dudi Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Czy ktoś tam łowił, bo wybieram sie na to łowisko. Padł tam karp 29kg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Mamy już rezerwacje 3 stanowisk na 1-3sierpien. I nie moge sę doczekać przyszłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Fajny staw fajnei zrobiony ale niestety też drogi... Jest Chyba 3 w rankingu łowisk karpiowych ....(komercyjnych) w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 20 zl doba przy czym mozna lowic praktycznie nawet na 4 wedki W cenie 20 zl/ doba mozna brac ileś tam karasia płoci itp Karpie do 3 kg mozna wziąc - za opłatą. Powyżej 3 kg wypuszczamy. Obowiazek posiadania : maty, srodka odkażajacego, duzego podbieraka. Można też wynająć przyczepe kempingową - ok 20 zł/doba To narazie wiem o tym łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Dudi napisz coś więcej o tych NOWAKACH. Gdzie to jest? Jak dojechać. Co można złapać? Może jakieś namiary telefoniczne. Prawie co weekend jestem w okolicach Kędzierzyna i szukań ciekawych łowisk komercyjnych. Niestety chyba nie ma ich za wiele. A może ktoś zna i opisze je na forum. Interesuje mnie biała ryba ( spławik i grunt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 redaktor, sam sukam informacji na temat tego łowiska. Jade tam na weekend i bede cos wtedy wiedział więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Fajny staw fajnie zrobiony ale niestety też drogiDrogi to ty nie widziałeś drogich łowisk popatrz sobie poniżej ile kosztuje dniówkahttp://wygonin-carp.pl/cennik.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 haha pies 15zł za dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 Osoby towarzyszące na stanowiskach brzegowych ponoszą opłatę w wysokości 30 zł/dobę. Jakas masakra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Fajny staw fajnie zrobiony ale niestety też drogiDrogi to ty nie widziałeś drogich łowisk popatrz sobie poniżej ile kosztuje dniówkahttp://wygonin-carp.pl/cennik.htm zobaczysz ile mu wyjdzie na tym stawie już dochdozi pies i os. towarzyszące nazbiera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 haha pies 15zł za dobę Osoby towarzyszące na stanowiskach brzegowych ponoszą opłatę w wysokości 30 zł/dobę.Jakas masakra A wy myśli cie że z kont p.Mroczek ma kaskę na zagraniczne wojaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Był może ktoś ostatnio na Nowakach? Jeśli ktoś z forumowiczów tam zasiada proszę o pomoc, interesuje mnie wszystko co pomogło by mi zaoszczędzić czas nad wodą (wiadomo o co chodzi ). Znacie regulamin na tej wodzie? Szykuje mi się tam wyjazd a wiele informacji o tym łowisku niestety w necie nie ma. W tym roku został tam złapany karpik 29kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Ja byłem z 2 razy w tym roku - no wiosne się działo dość fajnie. My ogółnie karpie do 12 kg sąsiedzi mieli do 15kg. Sporadycznie zdażały się większe np 27,7 tez padł jak byłem. No i n\Niemcy tez jakies 20stki ciągnęli. Łowisko fajne - właściciel jakoś strasznie sie nie czepia, nie ma wygórowanych zasad i przekonań. Mi dobrze się sprawdzały śmierdziuszki i duże i małe kulki - choć na małe moga karasie ładować. No i necenie punktowe - duży wór PVA + coś do okoła ale niewiele. Łowi sie albo pod drugim brzegiem ( na nie wszystkich stanowiskach) albo na rowie max 7m albo na starej drodze, albo prze wpływie rzweczki, albo pod tama. Jak miałbym polecić najbardziej uniwersalne miejsce to Tama czyli stanowisko 1 i 3 do komplety i łowić z 3jki Interesujące sa tez 41 i 43 ale ciulowy dojazd i obóz na zboczu, nie na płaskim Jak chcesz więcej info to się polecam - znam dośc dobrze już tą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Witam, czy ktoś posiada jakies informacje na Nowaki teraz co sie tam dzieje, jak z karpiami czy cos brało ostatnio czy woda jest podniesiona, bo wybieram sie teraz na cały tydzień i potrzebóje informacij na co i jak i kiedy i gdzie bede siedział na 33, 35, dzieki i pozdrawiam bodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Ktoś się orientuje jak z wolnym stanowiskami na długi weekend ? Nikt od kilku dni nie odbiera telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 SQra, pewnie wszystko zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 SQra, pewnie wszystko zajęte Wykrakałeś Zostaje nam usiąść na kilka dni na jakimś PZW i raczej to będzie woda położona niedaleko Ciebie Nie to co Nowaki ale przynajmniej większy spokój a i miśki nie takie małe bo w tamtym sezonie nawet 17-stke koledze podbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Nowaki niestety w tym roku będą miały oblężenie konkretne z racji kilku artykułów w KarpMaxie. Ale ja otwieram sezon na Nowakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 woda położona niedaleko Ciebie A która to ja otwieram sezon na Nowakach Bartek na kiedy masz rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Mam rezerwację na zatokę 27-30 czerwca - stanowiska 47, 49, 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Mam rezerwację na zatokę 27-30 czerwca - stanowiska 47, 49, 51 Zapraszasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Zapraszasz??? Bardziej informuje a co chciałbyś jechać ? W sumie jedziemy z kolegą tylko we dwoje i liczymy na to że będzie ciepło i ryby będą w trzcinach zatoki. Stanowisko 51 wzięliśmy awaryjnie, gdyby się jednak okazało że pogoda nie dopisze i ryb będzie trzeba raczej szukać na głębokiej wodzie. No i jest też opcja że rozstawimy 9 kijów na trzech stanowiskach ale wątpię. Na pewno nic nie mogę obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Panowie czy,ktoś z forumowiczów bierze udział w tegorocznych zawodach na nowakach w czerwcu dokładnie 11-14 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Siema ja jadę tam w tym samym terminie jako obserwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi