Gość Anonymous Napisano 31 Października 2005 Share Napisano 31 Października 2005 najleprzy symulator wszech czasów najleprza gra wędkarska tylko tutaj możesz sie dowiedzieć co i jak o tej gierce http://www.webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=6824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 31 Października 2005 Share Napisano 31 Października 2005 Wolę Big game na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyna Napisano 31 Października 2005 Share Napisano 31 Października 2005 Wolę Big game na żywo popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 31 Października 2005 Share Napisano 31 Października 2005 Dwie_sety napisał/a:Wolę Big game na żywo popieram ja także, w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 1 Listopada 2005 Share Napisano 1 Listopada 2005 Dwie_sety napisał/a:Wolę Big game na żywo popieram ja także, w 100% I ja wole REAL-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 2 Listopada 2005 Share Napisano 2 Listopada 2005 niewiem jak dwujka ale jedynka była delikatnie mówiąc do du.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 13 Lutego 2006 Share Napisano 13 Lutego 2006 Ktoś mi podpowie skąd i jak zdobyć tą gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 13 Lutego 2006 Share Napisano 13 Lutego 2006 Witam Witia Twoje pytanie raczej jest nietypowe bo wynika z niego prosba o piractwo Wyjscie jest takie ze kupisz gre w sklepie Odezwij sie tez do mnie na priv to moge napisac ci jak korzystac z programow p2p A co do tematu gry nie znam Wczesniej gralem w "championship bass" firmy EA Sports (wydaje duzo gier sportowych) Gra taka sobie jesli chodzi o PC Zdecydowanie lepiej sie gra na konsolach (PSX) - tytulu gry wedkarskiej nie pamietam (zbyt dawno to bylo) ale zabawa przez to ze szara konsolka byla wyposazona w dual shock'a (jest to pad-rodzaj kontrolera- wyposazony w wibracje i w momencie walki z ryba on wibruje mocniej lub slabiej, ta cecha jest wykorzystywana tez w innych grach) byla przednia, bo gra byla bardziej interaktywna Jednak tak jak koledzy zdecydowanie wole nawet "little game" (zaraz tam nie musi byc big ) w moim wykonaniu ale na zywo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 13 Lutego 2006 Share Napisano 13 Lutego 2006 Sorry ,że źle sformuowałem pytanie! Absolutnie nie wchodzi w grę piractwo. Chodzi mi o legalny dostęp do tej gry. Tak jak i reszta wolę real game ale czasem jestem zmuszony do ZBYT długiego przebywania w domu, i wiecie jak to wtedy jest. Za dużo wolnego czasu. Przepraszam za niedomówienie i pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 czy macie spolszczenie do tej gry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Nie działa mi ta wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 a mnie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemar Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 czy macie spolszczenie do tej gry?? A czy jest wogóle spolszczenie do FS ?. Jak dotąd nie znalazłem, ale nie szukałem zbyt intensywnie, więc może jest. Jeżeli tak, czy ktoś wie skąd je można pobrać ? Ja wolę książki i filmy, ale domownicy chętnie by połowili na ekranie. Nie trzeba wnosić opłat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poncjusz Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 ja mam link zagadaj na gg 9750725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Tak witia ma tą grę ale za cholere nie mogę nic złapać. No prawie nic bo córa już mnie pobiła na łeb. Łapie same pstrągi!!!!! Jak ona to robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Mam na płycie jedynke ale nicholery niemogłem złapać więc wywaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Przeczytałem i to dwa razy.Ustawione według instrukcji i...... jak narazie słabo ,puste brania,małe płocie,kleniki. Chyba masz Sheryf rację- trzeba dużo cierpliwości, jak w realu. Pozdrwiam- idę pomęczyć robala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pifko Napisano 19 Lutego 2006 Share Napisano 19 Lutego 2006 ile kosztuje ta gierka?fajna jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 20 Lutego 2006 Share Napisano 20 Lutego 2006 Jak się już załapie o co biega to trudno się oderwać. To tylko moja opinia - nie wiem jak inni się na to zapatrują. Córce się podoba i to bardzo!!!! Co do powyższego - szukaj w linkach wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Witam Ja poki co na ryby jeszcze nie jezdze ale ... W weekend mialem okazje znow pograc na konsoli w gry wedkarskie Spisalem sobie przezornie tytuly 1 Big Bass Fishing 2 Saltwater Sportfishing 3 Bass Master Fishing I tak pokrotce o kazdej to: Pierwsza fajna wedkujemy kobieta ubrana w krotkie szorty (widok z tylu ) i po zlapaniu rybki okazuje swoja radosc krecac tylkiem, wyglada to smiesznie Druga to wedkowanie na morzu troszke z poczatku byly problemy z opanowaniem zaciec i techniki holu (niestety ta wirtualana jest troszeczke inna) ale pozniej mozna bylo wyciagac marliny po 1400 funtow na zyleczce o wytrzymalosci 130 funtow (swoja droga hol takiego olbrzyma na takiej nitce w okolo minute w rzeczywistosci - nie wyobrazam sobie tego ) Trzecia najbardziej lipna z zaprezentowanych grafika lipna (woda przedstawiona jako metna i brudna - chyba grafika sie nie chcialo tworzyc obiektow ) i ze wzgledu na zle wrazenia dlugo w nia nie pogralem Oczywiscie pad z wibracjami powodujacy lepsze wrazenia pod czas holu (bez glupich komentarzy i skojarzen prosze ) czego nie ma na komputerkach (choc w grach na pc za bardzo sie nie orientuje tylko tak mi sie zdaje) A na koniec absolutne zaskoczenie Widzialem kontroler do konsoli specjalnie stworzony do gier wedkarskich Wyglada jak wedka podlodowa z malym multipikatorem Niestety kolega kupil go za granica i dostal niesprawny model i poki co czeka na wymiane wiec nie wiem jak sie na tym gra Gdy tylko dostanie dzialajacy to chyba zwine mu go razem z konsolka na testy bo wygladalo to na prawde ciekawie To tyle z mojej strony o wirtualnych lowach Pozdrawiam PS Musze kiedy jak znajde czas poszukac tego Fishing simulatora i tez go potestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Marca 2006 Share Napisano 5 Marca 2006 właśnie ściagam z internetu demówke z poszerzeniem znalazłem dużo stron na jej temat ale niestety niedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 Witam Ciag dalszy opisu gier konsolowych Otoz mialem juz okazje pograc na wspomnianej wczesniej wedeczce Coz na pewno to nie jest to co na zywo ale mimo wszystko wrazenia sa Oczywiscie ten nietypowy kontroler tez reaguje drganiami wiekszymi lub mniejszymi w zaleznosci od reakcji ryby ale tez zwijanie wirtualnej zylki nastepuje poprzez krecenie korbka tego ala multipikatora a oprocz tego mala szczytoweczka z dolaczona do niej niby zylka w momencie szalenstw ryby tez reaguje i zgina sie Wyglada to dosc fajnie Poki co pogralem tylko w gre Bass Master Fishing (czyli najslabsza z opisanych wczesniej aczkolwiek z ta wedeczka jakos zaraz bardziej mi sie podobala ) Niestety gra Big Bass Fishing (ta fajniejsza wedlug mnie) nie obsluguje tego kontrolera wcale (za pomoca wedki nie da sie jej uruchomic) Probowalem jeszcze grac w Championship Bass ale ta gra obsluguje go czesciowo (wlasciwie to bez tych najwazniejszych czesci czyli szczytowka i kolowrotek) Hmmm przy okazji jak dorwe sie do cyfrowki to zrobie zdjecia tego pada (aczkolwiek to potrwa bo nie wiem kiedy bede mial okazje) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi