tomek1 Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 bo ja w niej nie mam np. zender pit'a a chciałbym wsadzić do gry bo tam podobno jest rzeżnia ? I dobrze bo mi wszystkie sandacze wyłowisz Najpierw sciagasz sobie ze stronki łowisko, pozniej wklejasz do folderu gdzie masz instalke lub tam gdzie sa łowiska. Wchodzisz do gry robisz options,-> advanced -> import Zapomniałeś dodać, że trzeba po tym wyjść z gry i uruchomić ją jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 Juz sie poprawilem Dawno nie gralem i troszke pozapominalem. Tomek, a no co łowisz te sandacze? Ps Można łowić na siatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 a no co łowisz te sandacze? Na kolacje Pisałem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 a moglibyście podać mi linki na Zender Pit'a i Żwirownie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Papinosku, ja Ci moge spakowac moje wszytkie lowiska, i wszytko co potzrebne do gry:) Chciałbyś Jest tam Zander Pit, Żwirownia ( pod nazwą cegielnia) i pliki potzrebne do gry:) Najpierw zacznij łowić na Oriental pond, tam żucaj na spławik, grunt lekko nad dnem ( ale nie leży na dnie) na grape ( winogrono, znajdziesz je, jak załadujesz wszystki pliki z tej paczki, co Ci wyśle zaraz link) i na grunt, zestaw freeline, hak 10, też grape, data 17 July 9.00, połpiesz troche linów i karpi, ale to jest łatwe łowiskom potem przerzuć się na Lakes of Life, tam złapałem leszcza 4 kg, ale to już jest racvzej drudne łwoisko..... a Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl, bo tam co żut to 15 kg szczupak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl, bo tam co żut to 15 kg szczupak To i mnie daj tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Tomek, wstawie zaraz linka z rapidshare, specjalnie dla ciebie Tylko mamk nadzieję, ze nie brałeś tego dosłownie, ale prawdę mówiąc złowiłem tam 6 kg okonia na żywca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Papinos, this is for you! http://tu_byl_link.rar.html Tomek, łap! http://tu_byl_link.jr2.html Magnum, chcesz zarobić trzeci punkcik i troszke odpocząć od forum? Takie linki podawajcie sobie na PW, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Dla mnie gra nie zabardzo. Miałem Rapala Pro Bass i to już mi się bardziej podobało. Symulator jest trochę nierealny okonie po 6kg.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 po prostu ta cegielnia jest nierealna. Mi w kazdym badz razie zawsze zrywa sie zylka Na kolacje i pozniej sie dziwic ze ryb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Symulator jest trochę nierealny okonie po 6kg.? Przeczytaj post mój wyżej - "a Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl" Czyli jedna z łatwiejszych map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Magnum -ten link co mi podałes niestety mi nie działa NIE MOŻNA ODNALEŚC SERWERA ,ale ściągnołęm sobie zender pit'a z innych żródeł i rozpakowałem ,ale kiedy mam już ta stronke w fishing simulatorze gdzie tam trzeba wpisac ten plik do importu to ja tam nie moge nic zrobić (nie moge nic napisac ani wkleić) o co chodzi ,wytłumacz mi może od początku dodawanie łowisk ze szczegółami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Papinos, pisałem Ci coś na PW, dałem Ci linka do gry ale o nic mnie nie pytaj, podałem rózniweż forum ,gdzie psize WSZYTKO o tej grze, jst napisane co i jak, i możesz ściagać z tamtąd mapy. Widac leń ci w cztery litery wlazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Właśnie złowiłem na cegielni 4 szczupaki po 14 kg i tak się podniosłem na duchu że jade na ryby Żartuje, ale aż mi się nie chcę iśc na ten deszcz. Trudno służba nie drużba trzeba kartę odbić nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Tomek, może zdradzisz nam datę bo przynęty raczej nie tzreba, bo tam tylko na jedną bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Papinos, pisałem Ci coś na PW, dałem Ci linka do gry ale o nic mnie nie pytaj, podałem rózniweż forum ,gdzie psize WSZYTKO o tej grze, jst napisane co i jak, i możesz ściagać z tamtąd mapy. Widac leń ci w cztery litery wlazł... przeszukałem ,znalazłem robiłem po kolei ale dalej nie moge tego łowiska wgrać bo jak otwieram ten program jr2ex to jak nacisne jakiś klawisz to on sie wyłancza ,i jak ja tam mam wpisać nazwe łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 A wrzuciłeś najpierw plik do katalpgu z grą? Tomek1, powiedz mi coś o tym twoim Zander Picie, bo ja juz siedze tam 55 minut i nic nie skubie Data to 17 July 9.00, przynęta to Db Roach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Kurde a bylo sie uczyc jezykow Odpalilem gre i nie wiem duzo Jaka metoda jakie lowisko jak zalozyc robaala itd itd ale gierka niezla ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 camel77, dałem ci Link do forum, tam jest WSZYTKO, wejdź w temat "tipsy", wybierz interesujące Cię łwosko i tam pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 A wrzuciłeś najpierw plik do katalpgu z grą? jak ?ja tu nic nie moge zrobić normalnie jakiś powalone te programy albo mi sie komp rypie !! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Przynety sciagaliscie z jakiejs stronki? Ja na zander pit nie moge nic zlapac. Mozecie mi powiedziec jakich uzywacie zestawow ? Wszystkie ryby wypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Skontaktuj sxię z camel'em, on da ci linka do forum o FS2 tam wszytko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 Tomek1, powiedz mi coś o tym twoim Zander Picie, bo ja juz siedze tam 55 minut i nic nie skubie Data to 17 July 9.00, przynęta to Db Roach Spróbuj gruntówki albo spinning. Jednostajne ściąganie na spinningu włącza się na literze A zacięcie na Z. Można włączyć też sygnał brania w opcjach. Może data 10 July godz 12? Tomek, może zdradzisz nam datę bo przynęty raczej nie tzreba, bo tam tylko na jedną bierze 3 september godz 9 Nie tylko na jedną. Łowiłem tam na razie tylko na spina i każda szczuka (i jeden okoń 2 kg) na inną przynętę meeps black fury jakieś woblery, i sinking rat (czyli szczur ) Żyłki max grube, hamulec na sztywno i kij trzeszczy. Pierwszego ciągnąłem z 10 minut na delikatnym sprzęcie takie robił odjazdy Świeża uwaga z przynęt naturalnych najlepsza na cegielni póki co złota rybka GOLDFISH (jak największa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Może data 10 July godz 12? Teraz padł na tej dacie u mnie sandacz 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Teraz padł na tej dacie u mnie sandacz 5 kg Jedno dzwonko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi