Skocz do zawartości
Dragon

Ile warta jest Twoja żona/dziewczyna?

trini

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po angielsku, ale można załapać o co chodzi ;)

Mnie wyszło, że Łukasz by za mnie dostał 24 wielbłądy, 9 kóz i 9 owiec. :mrgreen::lol:

No nieźle, tylko to jest takie seksistowskie :P

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Dobre!

Ja bym był bogatszy o 75 wielbłądów i 9 kóz. Kurczę, nie dali mi żadnej owcy :wink:

Add a fine reel and we have a deal... :mrgreen:

Napisano

Mi wyszło 44wielbłądy 2kozy :lol::lol::lol:

Ale u mnie w rodzinie taka historia wydarzyła sie naprawdę.

Moja kuzynka wyszła za mąż za Irakijczyka,który prosząc ojca o rękę panny młodej obiecał 30 wielbłądów i kilka kóz :lol:

Napisano
...Moja kuzynka wyszła za mąż za Irakijczyka,który prosząc ojca o rękę panny młodej obiecał 30 wielbłądów i kilka kóz :lol:

Pomnóż sobie każdego wielbłąda razy 5000 - 7000 $ całkiem niezła kasa :mrgreen: kozy nie wiem po ile są, natomiast za osła dają 50 $

Napisano
Pomnóż sobie każdego wielbłąda razy 5000 - 7000 $ całkiem niezła kasa kozy nie wiem po ile są, natomiast za osła dają 50 $

eee w egipcie po 1000 dolców ;P ;P ;P

60/9/3 nienajgorsze staty ;)

Napisano
...

eee w egipcie po 1000 dolców...

Wszystko zależy od tego jaki to rodzaj wielbłąda i do czego. Ceny znam od miejscowych.

Dlaczego nienormalny temat :?:

Napisano
Dlaczego nienormalny temat :?:

Zdaje się,że modzi zmienili niecenzuralne słówko które tam było, na słowo "nienormalny" :P

Artech ma rację ;)

a wy co, teraz wielbłądy na szmal przeliczacie? :D

Interesowne stworzenia no :P

Napisano
Jak się nie trafiło kumulacji to trza przeliczać dalej :twisted:

kumulacja to bliźniaczki - wytrzymałbyś? :twisted:

Napisano
trini, wchodzisz na śliskie tematy.... :mrgreen::twisted:

Czy ja wiem... :P

Zależy co kto ma na myśli, a Ty co miałeś? :mrgreen::twisted:

Napisano

Nie wiem jeux co Cię tak zbulwersowało - bo tam chyba jedyna wada to że link przekierowania do szejka nie działa :mrgreen:

dziwie się tej osobie która to załozyła
trini, chciała przekazać nam że jest tania :mrgreen: (oczywiście jeśli chodzi w przeliczeniu na wielbłądy)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.