kasko43 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Poróbcie jakieś foty, bo ja np nie mam pojęcia jak wygląda ten kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Witam Byłem dzisiaj w na kanale, a konkretnie w Grabowie. Wyobrażcie sobie że o godz 5.30 nie było wolnego stanowiska w najlepszych miejscach. Ale skorzystałem z uprzejmości kolegi po kiju który zwolnił kawałek miejsca zwijając jedną wędkę. Brania dzisiaj były rewelacyjne, płoć i krąp brały na przemian, nawet trafiły się 2 leszcze. Ogólnie było lepiej niż tydzień temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoph32 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 witam ja byłem w sobotę nad kanałem i tez trochę nałapałem płoci i krąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Witam Kristoph dzieki za info widze ze jestes miejscowy jak bedziesz w tygodniu na rybkach daj znac czy dobrze gryzie. Wybieram sie w sobote mysle ze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoph32 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 byłem dzisiaj na kanale od strony Trzebieszewa i ryba brała bardzo kiepsko, zaledwie kilka krąpików, ogólnie po tej stronie nikt nic za wiele nie nalapal, po drugiej stronie kanalu od strony grabowa, ładnie brał leszcz, a jeden gość nałapał ok 10 leszy. Jutro jadę na ryby ale od Grabowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Witam Ja też dzisiaj byłem na rybkach i tak jak piszesz kristoph32 masz rację najlepsze brania są od rozwidlenia do wyspy po dwóch stronach kanału. jest to jedyny odcinek kanału gdzie trzyma się duża płoć, leszcz i karaś ten ostatni najlepiej bierze na płyciżnie przy wyspie. Jeszcze mam taką prośbę koledzy wędkarze. DBAJCIE O CZYSTOŚĆ NAD KANAŁEM. Zabierajcie ze sobą wszelkie ( woreczki, pudełka po robakach, butelki, puszki i inne nieczystości ) i zwracajcie uwagę innym kolegom, bo ten syf na kanale jest straszny , czy lubicie siedzieć w takim syfie Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Witam na rybkach bylem w sobote i bylo bardzo zimno ale fajnie bylo rybka brala nawet dobrze, brala ladna gruba ploc a kilka metrow odemnie widzialem jak jednemu koledze wziol ladny lin na moje oko gdzies 2kg moze i troche wiecej lowilem od strony grabowa przy tym parkingu tyle ze po drugiej stronie wiec sie troche zszedlem 30minut drogi no ale coz sie nie robi dla wedkarstwa lapalem w wiekszosci na kukurydze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Dzisiaj odbyły się zawody na parkingu w Kamieniu, lipa totalna sama bleja. Pierwsze miejsce 1,14kg. TAM NIE MA RYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 no wlasnie piotr ma racje w sobote tez byly zawody i wygral ktos majac gdzies zaledwie 1kg ryb co jest z ta ryba przy moscie czy zawsze tak bylo ze taka lipa tam byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1979 Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Koledzy nie odzywałem sie troszeczke poniewaz czasu na rybki nie było. Co słychać na pompach bo mam zamiar zaatakować jutro. Jesli ktoś jedzie przez Goleniów to ja z Goleniowa staruje więc możemy dalej jechac moim autkiem we dwóch zawsze raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Czesc Marco jak bedziesz jutro na rybkach i niezapomnisz to zapodaj relacje z polowow ,ja sie w niedziele wybieram pogoda ma dopisywac na weekend tylko zeby rybki tez dopisywaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1979 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Wczoraj nie odpisałem brak dostępu do kompa - ale rybki brały 12 ładnych Płoci i dwa karasie. Z tym że jeśli weźmiemy pod uwagę to co się dzieje na kanale to jakiś wyścig szczurów ludzie śmiecią gdzie popadnie, rozpychają się o miejsce ogólnie SYFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Tony śmieci zmieszane z kupą pijanych amatorów wędkarstwa. W takich miejscach nie da się oprostu odprężyć. Mógłbym pisać więcej ale szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam no moj wypad niedzielny tez byl udany co prawda bez karasi ale sporo grubej ploci bylo co holowac , i jeszcze panowie z kontroli sprawdzali karty wedkarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoph32 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 witam ja nie łowiłem w weekend, ale w czwartek i piatek miałem udane połowy. może zrobimy w najblizszy weekend jakies spotkanie portalowe i wspolnie polowimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1979 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Sambo a jesli można zapytać w którym miejscu łapałeś. Ja byłem na rozwidleniu kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 wysle ci na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam w sobote bylemm na kanale ale totalna lipa od 7 do 12 efekt 5 plotek i krap ludzi tez bylo nie zawiele dotego strasznie zimno i bardzo silny wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoph32 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 witam a ja byłem i w sobote i w niedziele i bardzo duzo nałapałem, trafiły się duze płocie i krąpie, trafiły się również 2 leszczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1979 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 cze i co słychać w Kamieniu bo coś cicho się zrobiło ostatnio. Ale wczoraj odbyły sie zawody na Świńcu wyniki chyba daja nadzieje że rybka bierze nadal tylko nie wiadomo jaka. link z relacji zawodów koła Okoń Goleniów: http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,i-tura-mistrzostw-kola-8222-okon8221-zakonczona,32068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoph32 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Byłem zobaczyc na te zawody kola z Goleniowa, wyniki ladne, ale lapali oni tylko ukleje A na Świńcu coraz słabiej rybka bierze, byłem w sobotę i brał tylko i wyłącznie krąp, a do tego bardzo drobniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1979 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Cze Koledzy słyszałem że ładnie okoń bierze na robaczka na przystani w Kamieniu? Przynajmniej tak mi opowiadał kolega był wczoraj i nieźle nałapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristofer Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Witam mam pytanie warto już wybrać się na rybki na kanał w Kamieniu ?? Nigdy nie byłem tam i chciałbym spróbować pytanie czy ryba jest już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Kristofer narazie to odpuść sobie temat bo nie ma sensu, jeśli lubisz pochodzić za okoniem to tak w drugiej połowie października mozesz kontrole zrobić, natomiast jeżeli kierunek obierasz na płoć itd. to w połowie Listopada jak zaczoną się nocne przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristofer Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Dzięki za odpowiedź - naprawdę taka lipa jest tam teraz ?? czy inne lata również tak było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Wiedz, ze cos sie dzieje. To ocieplenie ostatnich dni bylo troche niepotrzebne tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi