maniek Napisano 7 Stycznia 2006 Share Napisano 7 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Stycznia 2006 Share Napisano 7 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 7 Stycznia 2006 Share Napisano 7 Stycznia 2006 No Maniek brawo. Jak się trochę pokombinuje to nie taki diabeł straszny. Pewnie korzystałeś ze zmniejszarki w fotosiku, jednak obrazek jest jeszcze ciut duży Odra piękna, zachodzik też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Stycznia 2006 Share Napisano 7 Stycznia 2006 Jak się trochę pokombinuje to nie taki diabeł straszny Jacku dokładnie tak jak piszesz, kombinowałem jak koń pod góre i jakoś wyszło, ten zachód to faktycznie za ogromna fotka. Jacku wielkie dzięki w pomocy okiełzania bezdusznej maszyny[dobre] jestem ogromnie wdzięczny ,tym bardziej że młodzian za plecami miał ze mnie polewke jak niemogłem wykumać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Lipca 2006 Share Napisano 16 Lipca 2006 Fajne zdęcie znalazłem w necie. Ps. Tylko dlaczego trzeba kliknąć na niego żeby miało normalny wygląd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 @ Kaczor Test OK dawaj więcej fotek. John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Kaczor, pozwoliłem sobie Ci pomóc. Kliknij na "edytuj" przy swym poście i powinieneś załapać o co chodzi w kodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 A oto jedno z moich ulubionych łowisk. Warta w okolicy Drobnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 wszyscy mają testa, mam i ja Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Hmmm ciekawe co wszyscy testują... Nieważne, a może jaki wynik: pozytywny czy negatywny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Nieważne, a może jaki wynik: pozytywny czy negatywny Negatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Trini czy to test? Niemoge wsadzic wiekszych zdjec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 no test test i jak widać wynik negatywny, ale to nie mój test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Siemanko no test test Ale czad i jak widać wynik negatywny, ale to nie mój test Kurcze Trini a jaki jest twój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Madi, na razie żaden, ale usilnie pracujemy z Ł na pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Trini no to powodzonka życzę no i oczywiście czekamy tym razem na TWÓJ pozytywny teścik, ha i foto-relację Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Taaak MAdi, zwłaszcza fotorelację dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Fotorelacja dziewczyny ale dajecie. Ubawiłem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 oj Boguś, bo może chociaż tu będzie można swobodnie pogadać o zadku maryni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 A co wy mi tutaj to temat do testowania a nie o fotorelacji nt. zadka Ostrzezenia, trini - 2, bogdan39 - 3 (zakaz pisania postów) i madi (przy okazji) - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Tomaszek +1 za to samo co reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 A co wy mi tutaj :evil: :mrgreen: to temat do testowania :evil: :mrgreen: a nie o fotorelacji nt. zadka Ostrzezenia, trini - 2, bogdan39 - 3 (zakaz pisania postów) i madi (przy okazji) - 1 :lol: ___________ Ale sie wczułes Co testujesz? Moze bedziesz moderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi