Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Teścik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Test jak najbardziej udany Czekamy na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Tomku - dziękuję za pomoc . Kolejne zdjęcie spróbuję teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 A czy można dodawać tu filmiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 A czy można dodawać tu filmiki? Jasne, że można Przypuszczam, że zainteresują Cię filmy dolnoślązaków Można również zamiast linków, wklejać okna odtwarzacza z danym filmem, jednak to jest wyższa szkoła jazdy i tutaj niestety nie pomogę. P.S. Przy okazji testu, to jest mój pierwszy w historii odnośnik do strony, a nie goły link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2007 A czy można dodawać tu filmiki? Proponuję również na: www.haczyk.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Madi - dziękuję serdecznie za pomoc. Jak widzisz, błąkam się po forum i nie wiem, co ze sobą zrobić . Zdjęcia mam już chyba opanowane. Teraz czas na filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Miro1956, www.youtube.com zarejestruj się Jak nie znasz angielskiego to Ci mogę pomóc Na youtube jest najwygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 O jejku. Dzięki . Z ang na bakier całkiem - popatrzę zatem na haczyk.tv. Mam noc zerwaną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 ...albo, jeśli nie zajmie to dużo czasu, to skorzystam z pomocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Miro1956, myślę że to niezawygodny sposób na haczyk tv lepiej na youtube Powiedz, to Ci powiem jak robić nawet moge Ci zrobić tylko sobie zmienisz hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Najpierw film trzeba opracowac, dodac elementy, najlepiej na Windows Movie Maker, na informatyce sie tego ucze teraz. Potem dopiero martwic sie ze wstawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Proponuję również na:www.haczyk.tv Jenyyy ale wtopa wybaczcie niedziela mi w głowie Oczywiście www.haczyk.tv jak najbardziej! Madi - dziękuję serdecznie za pomoc. Jak widzisz, błąkam się po forum i nie wiem, co ze sobą zrobić Nie ma za co Miro1956 z tym błąkaniem to każdy na początku ma problem, z biegiem czasu będziesz znał forum lepiej jak własną kieszeń Z ang na bakier całkiem Jeśli tak, to proponuję youtube po polskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 popatrzę zatem na haczyk.tv. Mam noc zerwaną Kolejność: - obrobić film movie makerem jeśli trzeba (jest już kilka przykładów na haczyk tv) - jeśli nie obrabiasz skorzystaj z linka Madi, zarejestruj się na you tube i wrzuć film na ich serwer - potem wchodzisz na haczyk tv i czytasz jak dodać film, ale najpierw musisz go mieć na you tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Robal, no dokładnie; ja robiłem w movie o taki, dokładnie mój http://pl.youtube.com/watch?v=_75cNYdtYhQ i jeszcze część druga jest robisz na taśmie czasu, zajarzysz szybko tylko się rozejrzyj po programie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Podziękowania dla wszystkich Prawie wszystko wiem Do nastepnego. Spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 miro, jak coś to udeżaj Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 to samo co poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 hmmmm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 andi64, nie rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 andi64, nie rozumiem ? szczerze? to mało kto mnie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 No i jest tabelka Alleluja Działa!! Dzięki tomik za poprawienie znaczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 test, test .... Ciekawe czy to wypali Wymiar Okres Nazwa Gatunku 3 4 3a 4a Ogolnie 4 5 Podsumowanie Dostałem dzisiaj od Mikołaja 1l Bacardi Czyżby nie obsługiwał th - > header ? Nic to!!, rzekł Kmićic rozbierając 90 letnią Oleńke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 ®ω«ΔΛψ≥♥♣ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi