maju Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Ostatnio kupiłem tą zanętę(zapach scopex vanilia) i jestem ciekawy czy ktoś z was ją stosował i z jakimi efektami. A i jeszcze jakie zanęty na karpia z tych tańszych możecie polecić czekam na wasze opinie
Unises Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Używałem kiedyś Lorpio Extra Karp u mnie ta zanęta po wzbogaceniu kukurydzą sprawdzała się dość dobrze, z Lorpio miałem też kulki proteinowe waniliowe, oraz truskawkę na mojej wodzie okazały się marne w porównaniu z Adder Carp o tych samych smakach/zapachach w nazwie handlowej. A i jeszcze jakie zanęty na karpia z tych tańszych możecie polecić Z czystym sumieniem mogę polecić Ci na początek Bolesława Bruda, Feeder i Big Fisch, w zależności od zasobności portfela w wersji popularnej lub zawodniczej. W wersji popularnej płacisz około dychacza z paczkę 3 kg, następnie (jak chcesz ) wzbogacasz ją czymś grubszym np. kukurydzą , makaronem itd.. tutaj masz link z przykładowym asortymentem zanęt BB http://wedkasklep.minisklep.pl/show_cat.php?id=39&start=0
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.