Sand Napisano 19 Kwietnia 2012 Napisano 19 Kwietnia 2012 Już nie te lata żeby się po stodołach meldować. A pod namiot z rodziną i psem też nie za bardzo Cytuj
Maciek12123 Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 No i po majówce.Wyjazd nad j.Tarczyńskie udany,rybki dopisały i pogoda aż za bardzo.Sporo leszcza jak zwykle tam bywa.A w tym roku składka 120 PLN za rok i zmiana w łowieniu z łodzi (było od 01.05) a jest od 01.06.No to czekamy na następny długi weekend. Cytuj
lukryb33 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Witam miłośników rybek. Koledzy i koleżanki mam pytanie odnośnie jeziora Grądy. Słyszałem, że są tam miejsca gdzie lepiej biorą rybki i gdzie gorzej. Ktoś zna te miejsca? Ostatnio byłem na przeciw tej rzeczki łączącej jeziora Grądy i Tarczyńskie ale połów mizerny kilka krąpi. Pozdrawiam Cytuj
RTS Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Nie sądze zeby ktos Ci zdradzil konkretne miejscowki. Z tego co znajomi mi mowili to ostatnio wszedzie na Gradach nieciekawie. Cytuj
Lukasss Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam! pomyslalem,ze z nadejsciem wiosny warto odswiezyc temat, czy ktos juz sie meldowal nad jeziorem? jakies efekty? Cytuj
Maciek12123 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Witam Byłem już dwa razy w tym roku , ale nie nastawiałem się za bardzo na łowienie. Troszkę posiedziałem nad wodą i parę leszczy się zapięło. Tym razem łowiłem na j.Grądy a nie jak dotychczas na Tarczyńskim Cytuj
Lukasss Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 a ja w tym sezonie zwodowalem łódkę od strony miejscowosci Wery i dopiero raz wedkowalem,ale bez wiekszych sukcesow, kilka srednich leszczy zlowionych Cytuj
Maciek12123 Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 ale łowiłeś na jeziorku otwartym czy w zatoczce od Wer ? bo ta zatoczka to płytka jest i za bardzo nie ma tam co złapać Cytuj
Lukasss Napisano 3 Lipca 2013 Autor Napisano 3 Lipca 2013 lowilem w zatoczce,ale po przeciwnej stronie, od strony Wer zwodowalem lodke,bo latwy dostep do wody i autem mozna bylo podjechac ustawilem sie niedaleko pomostow po przeciwnej stronie w zatoczce. Bylem rowniez dwa tyg temu na nocce na pomoscie ,ale od godz 17 do 3 rano bez ryby .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi