Skocz do zawartości
tokarex pontony

Robinson Diplomat CS Matrix Feeder 3.90 do 120g.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktos z uzytkownikow forum, ma jakies doswiadczenia z tym kijem, czy ktos nim lowi czy nawet na sucho go dotykal? prosilbym o informacje o tym kiju, poniewaz mam okazje kupic go w bardzo korzystnej cenie, ale nie wiem czy warto bo nigdzie nie moge znalezc o nim zadnych opinii. Za wszelkie wypowiedzi z gory dziekuje.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam.

Kupiłem ostatnio Robinson Diplomat CS Matrix Feeder tylko 3.60 i do 80g. Jeszcze nim nie wędkowałem. Kij lekki,świetnie wykonany, sztywny ale naginając ręką pracuje idealnie. Oglądał go również kolega, który już parę ładnych lat wędkuje i ma doświadczenie z różnymi wędkami, machał nim trochę na sucho i bardzo mu się spodobał a ja nie mogę się doczekać kiedy zrobię z nim wypad na rybki. To tyle co mogę napisać o tym kiju.

Pozdrawiam

Napisano

zdecydowalem sie na zakup tego kija, bo cene mialem duzo nizsza i dzis go testowalem po raz pierwszy. jak narazie jestem b. zadowolony, kij jest bardzo lekki, sztywny i pieknie pracuje pod rybą. zobaczymy jak bedzie dalej, bo narazie zapowiada sie swietnie. wiecej napisze jak nim troche dluzej polowie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.