laskika28 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie czy może ktoś polecić jakiś mały, nie drogi agregat prądotwórczy pozwalający na naładowanie akumulatora żelowego. Jeżdżąc w dzikie miejsca na wielo dniowe zasiadki, przydało by się załadować ponownie akumulator, nie mając dostępu do prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanpol Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Chce kupić żelowy akumulator coś koło 110ah do silnika HasWing Osapian 55lbs tylko nie wiem w jaki zainwestować, może mi doradzicie jakiś ciekawy model warty wydania takich pieniędzy bo tanie one nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi 19 Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 do silnika 55lb na 2h plywania pontonem (3bieg) to jaki aku wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 Do 40 lbs użytkuje 80 ah , jeżeli masz 55tke kup minimum 100tkę . Zmieniłem silnik na wiekszy i muszę dokupić minimum 100tkę która będzie współpracować z 80tką . Trochę to będzie ciężkie na pontonie ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi