arturek43 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Byłem sprawdziłem i można jechać bo już się pokazał śledź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Śledź bierze od miesiąca ale różnie z intensywnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madelyn Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Gdzie polecacie jechać na śledzia pierwszy raz nad polskie morze? Myślałem o przyszłym tygodniu, z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 O tej porze roku to lepiej łowić z łodzi bo w portach to loteria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Polecam główki przy wejściu do portu w Darłówku. Na zestaw z pięcioma przywieszkami śledziowymi zabawa niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi