Tengel Napisano 24 Września 2008 Napisano 24 Września 2008 Witam, przeglądając ebay natknąłem się na sporo sprzętu tej marki... Co o niej sądzicie?
Rekin175 Napisano 7 Października 2008 Napisano 7 Października 2008 Quantum to bardzo solidna firma wpisz w goglarke sam zobaczysz .
szalony_kat Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 Quantum to bardzo dobra firma tak samo jak Zebco, Browning,Berkley. Sprzet naprawde na lata a nie tylko na sezon.Mocny, solidny i wykonany z najlepszych materiałów.Nawed podczas holu prawdziwego rekordu mozesz byc spokojny.Moim zdaniem firmy te produkują najlepszy sprzęt na swiecie!!
cinek1979 Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 a jak jest z serwisem tej firmy w Polsce? np. daiwa -cormoran nie ma serwisu w Polsce i wszystko jest wysyłane do Niemiec...czas naprawy do 3.5 miesiąca...wyobraźcie sobie ze sprzęt nawala w czerwcu cały letni sezon bez koija lub kołowrotka
szalony_kat Napisano 9 Lutego 2009 Napisano 9 Lutego 2009 Szczerze powiem że nawet się tym nie interesowałem gdyż mi jeszcze nic od nich nie nawaliło
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.