ds-fan Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 ja dziś posłałem na hokeja AHL Lake Erie - Hamilton Bulldogs 2 Toronto Marlies - Houston Aeros 1 Hartford Wolf Pack - Providence 1 kurs ogólny 7,61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 To Ci Werder spaprał kupon. Wolfsburg jest nieobliczalny.Oglądałem ten mecz, jedna bramka dla Wolfsburgu bodajże druga była conajmniej dziwna, koleś jakimś cudem przeszedł 2 obrońców i strzelił. A tak to Werder miał przewagę na boisku, zresztą sporo bukmacherów stawiało właśnie na Werder z tego co wyczytałem w sieci. Zastanawiałem się czy do Legii obstawić Werder czy Hoffe ( które też przegrało), więc... życie. P.S Kusi mnie żeby jutro dać na Bordeaux i Wisłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Kurde wtopa.2 mecze nie siadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Pany Bundesligi już nie stawiam od dawien dawna, intereuje się nią bardzo, ale sytuacje jak gol Norymbrgi w 91 minucie meczu i wygrana z Wilkami, lub wcześniejszy remis z werderem, a teray przegrana z freiburgiem. Tenis w początkowych rundach to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Dzisiaj dałem na: Anderlecht, Ajax, Villarreal, Valencia, Barca, Chelsea, HSV, kurs 18.41. W dodatku tutejsza sprzedawczyni, która nie pierwszy raz mi sprzedawała, spytała czy mam 18 lat, ale jakoś się wymigałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Typy na dzisiaj; Shakhtar Donetsk - Club Brugge 1 Fulham FC - CSKA Sofia 1 Galatasaray - Panathinaikos 1 kurs ogólny 3,46 Może tym razem sie uda ??: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Na dzis Zagłębie L - Legia W typ 2 Guimaraes - Porto typ 2 Kurs ogólny 3.70 Na jutro Bordeaux - PSG typ 1 Deportivo - Barca typ 2 Wolfsburg - Freiburg typ 1 Kurs ogólny 4.13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Własnie wszedł mi Ruch przy kursie 2.50 Jutro Bolton-Manch.City 2 Bari-Juventus 2 Atalanta-Inter M 2 Kurs ogólny 5.64 Do tego może dam pojedyńczy na Real w meczu z Valencią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Mi siadl ruch i wiselka na jednym kuponiku Na jutro mysle legia i gks powienien wygrac - tak dalen na jednym kuponiku , cos mi sie tez wydaje ze polonia wawa wygra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 a ja postawiłem na BAYERN z juve (3,15zł), tylko, ze na koncie miałem 15 zł!!! A gdyby tak było 150 - nie stawiam na swoją druzynę, ale tak mi jakoś odbiło i się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Pojedyńcze: CFR Cluj-PSV 2 2.60 Bilbao-Werder 2 2.70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Robal, tak z ciekawości spytam. Widzę, że często obstawiasz, ile na tym zarobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Zacząłem grać na Euro 2008, potem miałem przerwę i teraz zacząłem od końca wakacji, ogólnie jestem mniej więcej na 0, ostatnio jednak zdarzają mi się coraz częstsze wygrane nie traktuje tego raczej jako źródło dochodu, gram dla zabawy i dla emocji w czasie oglądania obstawionego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Ok. Graj dalej w Fifę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Ma ktoś może jakieś w miarę pewniaki na najbliższe dni?? Bo ja od dłuższego czasu mam zła passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 J.Kowalczyk w cross country Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Gra ktoś jeszcze? Ja postanowiłem powrócić do gry. Arsenal - Barca 2 2.30 Lech - Legia 1 2.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Kiedyś grałem dużo ( zawsze staro wyglądałem, wiec i kumplom się stawiało ) a brat to był normalnie uzależniony xD Aż tu nagle jeden kupon, spora kasa, i od tego czasu stawia tak już tylko weekendowo ( lub jak ważna impreza ). Fotka, to skan z gazetki najlepszego kuponu brata- oryginał zabrali i nie pozwolili skserować :/ ( ostatni mecz to Brazylia - Peru. Dopiero gdzieś w granicach 70 min Kaka strzelił na 1:0 a do dzisiaj pamiętam ten stres, Każdemu pewnie dużo razy nie siadł jeden mecz jak na soccerstandzie pojawiło się FT i wynik 1:0, wykorzystując okazję kupilem wędkę na allegro a brat zapłacił Kupon ma 5 lat i jest obklejony taśmą ( może coś uda wam się wyczytać ) ale według mnie zasługuje na tytuł mistrza świata. Parę lat wisiał na szybie punktu i według mnie jest jedną z najwyższych uczciwych wygranych w Rybniku ( trudno nazwać postawienie jednego kuponu za 5 tys zł w 5 różnych punktach za uczciwe ). Pożniej prof zmienił się na fortunę, więc i kupon z szyby poszedł. Kupon noszę w portwelu i budzi respekt wszystkich, co choć raz obstawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 hubal, Ten kupon to naprawdę mistrzostwo świata. Ja kiedyś grałem,nawet dość regularnie.Teraz tylko okazjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HagiPiotr Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam JA gram zawodowo, traktuje to jako pracę, jeśli ktoś podchodzi do tego poważnie, spędza dużo czasu w sieci to może ładnie zarobić Wiadomo praktyka się liczy, swoje przegrałem kiedyś (na szczęście małe stawki), ale aktualnie jest bardzo dobrze. Taka prawda, że kontakty to podstawa , dobrze siedzieć na closed forum i różnych innych forach. Plus taki, że nigdzie tyle nie zarobie, nikt Cie nie goni do pracy i na rybki możesz pojechać kiedy Ci się tylko zachce Bierzesz lapka z netem bezprzewodowym i możesz spokojnie pracować nad wodą. Minus taki, że oczy dostają w dupę niesamowicie, ciągłe siedzenie przed lapem męczy jak cholera. Jakby co mój nick z for bukmacherskich: Hagi - fajnie jakby tu ktoś był kogo znam z innych miejsc Jakby co służę pomocą - głównie mogę powiedzieć jak grać, na co zwrócić uwagę, polecić strony, bukmacherów itp. Typów nie będę wrzucał ponieważ gram głównie pod azję (największy rynek piłkarski, niesamowite obroty, wszystkie zmiany kursów w bukach europejskich idą stamtąd) i trzeba być mega szybkim aby złapać opłacalny kurs. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 kamionki, Myslę podobnie : ) Teraz rekreacyjnie obstawiam przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 hubal, jaki buk? Wczoraj nie wszedł mi Liverpool... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Robal, Kiedyś na 'postaw w domu', teraz na 'postaw i wygraj'. Ale coraz mniej i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Chodziło mi na jakiej stronie, betclick czy co Jak ktoś ma konto na betclic niech się zgłosi, jest bonus 40zł za poleconego gracza, podzielimy się po połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi