pio Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 hmmm.. a może potrzebny jest na naszym forum temat w którym ktoś z doświadczonych działaczy PZW opisał by możliwości wpływu zwykłego szczaraczka wędkarza, na sposób działania okręgu PZW, decyzje, jak odbywają sie wybory, w jakich terminach.. Myślę ze taki temat jest potrzebny, bo przystępujący do związku wędkarz nie jest informowany w żaden sposób o tych sprawach ( przynajmniej ja nie byłem).. Napewno jest bardzo mała aktywność wedkarzy, zwłaszcza młodych, ale myślę ze po części jest to winą braku wiedzy o istniejących możliwościach wpływu na życie PZW.. co sądzicie o tym pomyśle..???
arek_glogow Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Nawet dobry pomysł to ja zacznę: -w swoim kole jestem sekretarzem sadu koleżeńskiego , -o działaniach zarządu itp jestem informowany na zebraniach koła(co kwartał) -wpływ na to poniekąd mam bo wszystkie decyzje są przegłosowywane na zebraniach
Jarosław Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 ktoś z doświadczonych działaczy PZW opisał by możliwości wpływu zwykłego szczaraczka wędkarza, na sposób działania okręgu PZW, decyzje, jak odbywają sie wybory, w jakich terminach.. Tu nie ma co opisywać, wystarczy przeczytać Statut , to taki katechizm PZW. I chodzić na zebrania, tam pytania nie zostaną bez odpowiedzi w części oficjalnej
Lord Konrad I Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 I chodzić na zebrania, tam pytania nie zostaną bez odpowiedzi w części oficjalnej skąd się dowiedzieć, kiedy i gdzie się odbywają?
Jarosław Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Jarosław napisał/a: I chodzić na zebrania, tam pytania nie zostaną bez odpowiedzi w części oficjalnej skąd się dowiedzieć, kiedy i gdzie się odbywają? Jak jest koło to ma siedzibę a tam na drzwiach pisze kiedy czynne. Zapukaj cichutko i czekaj aż ktoś powie"wlazł!" Wleziesz i się dowiesz Jak się dowiesz to przyjdź ładnie ubrany na zebranie sprawozdawczo-wyborcze i zgłoś się do jakiejś komisji, zdobędziesz przyczółek . Potem już poleci, nawet się nie obejrzysz jak zostaniesz działaczem Nic bez Twojej wiedzy się nie odbędzie.
Lord Konrad I Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 aha, kariera polityczna stoi przede mną otworem Mam podobne prawa jak reszta działaczy, czy będzie tak dopiero po "18"stce?
Robal Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 na zebranie przyjsc w garniaku? chce zrobic dobre wrazenie
arek_glogow Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 ja chodzę na zebrania w spodniach od garniaka plus koszula , a tyLord Konrad I, masz prawo do stanowisk w każdej komisji co do zarządu nie jestem pewien ale wiem ze ja mogę być w sadzie koleżeńskim bo mam adekwatny regulamin
Lord Konrad I Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 aha a te komisje to organy ustawodawcze, jeszcze zależy jakie ?
arek_glogow Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 nie to tylko na zebraniu pełnisz jakąś funkcje typu sekretarz i liczysz uczestników zebrania
Lord Konrad I Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 ale zawsze się można pokazać w ten sposób dzięki za podpowiedzi
Lord Konrad I Napisano 6 Grudnia 2008 Napisano 6 Grudnia 2008 zastanawiam się czy ten garniak to jednak nieodzowny element, bo patrząc na członków koła nie spodziewam się żeby ktokolwiek tak się ubrał Koszula+jeansy ujdzie? a ja nie przepadam, pomijając jakieś uroczystości na których jest to standard, a za bardzo się wyróżniać to też nie dobrze
Robal Napisano 6 Grudnia 2008 Napisano 6 Grudnia 2008 ja tam przychodze w calym stroju galowym buty spodnie krawat koszula i garniak musi byc elegancja francja to bedzie moje 1 zebranie w życiu i napewno nie ostatnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.