kris 74 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 kris 74, zapraszam http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=17240&postdays=0&postorder=asc&start=0 Dzieki artech Nawet nie wiedzialem ze taka strona istnieje.. Ja dopiero zaczynam przygode z Trocia.Pewnie czekaja mnie kilometry nabywania "doswiadczenia" ale z czytanych opowiesci z forum - domniemam ze jest to nie mniej ekscytujace niz bieganie za Szczupako-Okoniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarr Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Panowie podzielcie się wiedzą czy na inie można coś już połowić z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 hej. ina skuta w stargardzie . wie ktoś może jak na łąkach? za poczerninem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 byliśmy dziś za Sownem. pogoda piękna czuć wiosnę. kumpel na obrotówke kilka szarpnięc i raz miał ładny odjazd pare metrów i zejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vayo74 Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Od kilku dni chodzę wzdłuż Iny w poszukiwaniu letniej Troci, jak na razie bez rezultatów przeczesuję dołki, rynny , zwaliska drzew i burty. Pora piękna, upały minęły , czekać tylko na sztormy i północne wiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ina wysoka Sylwek tuż tuż jakie przynęty na taką wodę? i gdzie szukać troci ? wyżej czy niżej, bo słyszałem jak ciepła jesień to schodzi szybciej a jesień była wyjątkowo ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exitmaku Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witam,jak tam wyniki.Warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziuta Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Większość na "0". Warto jechać bo może akurat Tobie się poszczęści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 ludzi wczoraj było full nad Iną, ale z tego co słyszałem to jedną troć ktos wyjal i nie dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exitmaku Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 To już chyba lepiej wybiore się nad Drawe.Bliżej , mniej ludzi a efekt pewnie taki sam,niech tylko przestanie tak pizgać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 chodziłem 2 dni i zero, słyszałem tylko że gdzieś komuś coś zeszło, jutro kolejny rejon dobrze że dużo wolnego pierwszego ktoś wyją 60ątke w żarowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Witam ruszyło się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 idzie idzie ja nie mam szczęścia ale co niektórzy mieli po 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 z tego co wiem, to mało troci, i same małe. Rzadko ktos cos dużego trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi