mironow Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 witajcie czy ktos jeździ jeszcze na pszczynke w okolicach brzeźc? jesli tak czy w takie zimne dni da sie jeszcze połowić płotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horus78 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 byłem tam jakiś czas temu .. dwa leszczyki (44cm i 47cm) ... pozatym płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 witam orientuje sie ktos czy dzieje sie cos na pszczynce obok J.Łaka? w piatek jade odwiedzic ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 dzisiaj byłem na pszczynce i totalna porażka bylo okolo 20 wędkarzy nikt nie mial nawet brania ;( pojechalismy na iłownice i to samo zero bran mnostwo wedkarzy na wiśle to samo tragedia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BROWAReq Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Dziś na Dworach też ani pyknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Znajomy był bodajże w środę i pociągnął płoci i leszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Był może ktoś w ostatnich dniach na pszczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Był może ktoś w ostatnich dniach na pszczynce? Wejdź na www.pless.pl, to będziesz widział co się dzieje z Pszczynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Był ktos moze ostatnio na pszczynce i czy warto teraz tam pojechac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Rzeź niewiniątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Witam serdecznie kolegów po kiju,chociaż ten temat dotyczy Pszcynki w górnym biegu 031 to ja chciałbym zapytać o odcinek poniżej zapory 032,wie może ktoś co tam się stało,na początku listopada od zapory do parku w Pszczynie na całej długości masa śniętych ryb,szczupaki,sandacze,karasie itd,w mediach cisza nikt nic nie mówi,nabrali wody w usta,jakby nic się nie stało,napiszcie prosze jeśli wam coś wiadomo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Łowi ktoś na Pszczynce poniżej zb. Łąka ?? Miał może ktoś jakieś efekty jesienią lub zimą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian30 Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Witam byłem dziś na Pszczynce zaraz przy wpływie do jeziora.Lowilem od 8 do 12;30 z rana dwa karpiki potem kolo 11 zaczela brac ploc i leszczyk wszystko od 32 do 37 cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Byłem dziś na pszczynce w brzeźcach na lewo od mostu czyli już 005 i lipa, same jazgarze w rozmiarach akwariowych, w górę rzeki do zakrętu sporadycznie płotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian30 Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Witam jak wygląda sytuacja na pszczynce?? dzieje się cos ciekawego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Jakieś efekty ruszyła się rybka już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Tydzień temu byłem tam przejazdem. Bardzo dużo wędkarzy, łowiona rybka bardzo drobna, głównie płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Witam, Odwiedzał ktoś Pszczynke w ostatnim czasie od strony wpływu do jeziora? Przejeżdżałem tam w niedziele i było pusto, co mnie bardzo zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi