Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie

czy ktos jeździ jeszcze na pszczynke w okolicach brzeźc? jesli tak czy w takie zimne dni da sie jeszcze połowić płotke?

• 6 months later...
przynęty na klenia   Dragon
  • 9 months later...
Napisano

dzisiaj byłem na pszczynce i totalna porażka bylo okolo 20 wędkarzy nikt nie mial nawet brania ;( pojechalismy na iłownice i to samo zero bran mnostwo wedkarzy

na wiśle to samo tragedia!

• 1 month later...
Napisano
Był może ktoś w ostatnich dniach na pszczynce?

Wejdź na www.pless.pl, to będziesz widział co się dzieje z Pszczynką :roll:

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...
Napisano

Witam serdecznie kolegów po kiju,chociaż ten temat dotyczy Pszcynki w górnym biegu 031 to ja chciałbym zapytać o odcinek poniżej zapory 032,wie może ktoś co tam się stało,na początku listopada od zapory do parku w Pszczynie na całej długości masa śniętych ryb,szczupaki,sandacze,karasie itd,w mediach cisza nikt nic nie mówi,nabrali wody w usta,jakby nic się nie stało,napiszcie prosze jeśli wam coś wiadomo pozdrawiam

• 3 months later...
Napisano

Łowi ktoś na Pszczynce poniżej zb. Łąka ?? Miał może ktoś jakieś efekty jesienią lub zimą ??

• 10 months later...
Napisano

Witam byłem dziś na Pszczynce zaraz przy wpływie do jeziora.Lowilem od 8 do 12;30 z rana dwa karpiki potem kolo 11 zaczela brac ploc i leszczyk wszystko od 32 do 37 cm pozdrawiam :wink:

• 3 weeks later...
Napisano

Byłem dziś na pszczynce w brzeźcach na lewo od mostu czyli już 005 i lipa, same jazgarze w rozmiarach akwariowych, w górę rzeki do zakrętu sporadycznie płotka.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Napisano

Witam,

Odwiedzał ktoś Pszczynke w ostatnim czasie od strony wpływu do jeziora?

Przejeżdżałem tam w niedziele i było pusto, co mnie bardzo zdziwiło