Skocz do zawartości
tokarex pontony

Karpiówki KONGER CARBOMAXX

biluc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam model 3,6 metra i wszystko ok. Te wędki to bardzo uboga seria, więc nie dziwcie się, że po roku coś się z nimi dzieje. Na koniec dodam, że posiadam również Konger VEGA TEAM CARP, z tym, że kosztuje ponad 300 zł, ja płaciłem pare lat temu za niego 199 zł po promocji i powiem tak: kij jest rewelacyjny, lekki tylko, że jedynym minusem jest odpadające drewienko (element ozdobny)

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a ktory waszym zdaniem bedzie lepszy...konger carbomaxx team carp czy konger aviator black carp??Wiem że aviator jest weglowy.Będe holowal nim karpie do 15kg.pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Napisano

cześć,

też mam zamiar kupić kongera carbomaxxa ... która byście kupili dla siebie Carbomaxx Carp czy Carbomaxx Tele Carp premium ....chodzi mi o tą serie carbomaxx i o firmę konger gdyż posiadam kołowrotek konger carbomaxx iron carp 640....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.