Gość Maverick Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Witam, chciałbym kupić kołowrotek z wolnym biegiem. Mam zamiar łowić karpie, węgorze i szczupaki. Jaki model byście polecili do 100-110zł ???
ds-fan Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Proponuje dołożyć te 2-3dyszki i kupić kołowrotek OKUMA TRAVERTINE TRB 55.
Unises Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Proponuje dołożyć te 2-3dyszki i kupić kołowrotek OKUMA TRAVERTINE TRB 55. Cenna to radaLecz jeśli koniecznie musisz mieć tani kołowrotek w deklarowanej kwocie możesz jeszcze pooglądać sobie np. Mitchell Premium Runner Lecz cudów za te pieniążki się nie spodziewaj...
oohhh Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 ds-fan ma racje.Ja uzywam modelu TRB 45 i jestem zadowolony.Mysle ze jesli poszukasz w sklepach to znajdziesz za taka kwote.Ja za swoje placilem 119zl szt,minus jakis tam rabat.Kupowalem w Gliwicach na Rybnickiej
#_GoNzO_# Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Proponuje dołożyć te 2-3dyszki i kupić kołowrotek OKUMA TRAVERTINE TRB 55. Cenna to radaLecz jeśli koniecznie musisz mieć tani kołowrotek w deklarowanej kwocie możesz jeszcze pooglądać sobie np. Mitchell Premium Runner Lecz cudów za te pieniążki się nie spodziewaj... Lub też model OKUMA TRAVERTINE TRB 45.Mam taki kręciol i daje radę
zdrapek Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 Ja używam Okumy Travertine 55 i uważam że nie ma w tej cenie lepszego kręciołka. Gorąco polecam ten model Okumy ma równy nawój żyłki i co najważniejsze w kołowrotku precyzyjny hamulec przedni i wolnego biegu. Naprawdę warto w niego zainwestować bo przy odpowiednim smarowaniu posłuży wiele sezonów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.