szotornik Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam wiem ze podobny temat jest ze dla nowych, ale tu chciałbym żeby wypowiadali się ludzie z Pomorza i ludzie łowiący na Pomorzu temat założony żeby zrobić spis ludności naszej:>:> zacznę od siebie mam na imię Paweł mam 25 lat mieszkam w Gdyni najczęściej łowię w Gdańsku na Motławie i w Tuchomiu teraz mam zamiar poznać Wisłę od stycznia i Redę zawodowo zajmuje się remontami mieszkam. Pokarzmy się i może uda nam się zrobić jakieś wspólny wypad na ryby i wymienić doświadczenia, jakie na pewno każdy z nas ma na temat naszych wód a zarazem sklepów i agroturystyki z tworzymy w tym temacie pomorska Rodzinę wędkarzy pozdrawiam i zapraszam do rozmowy o wszystkich problemach i akcjach a na pewno będzie to z korzyścią dla wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam . Mieszkam w małej wiosce niedaleko Żukowa Mam 12 lat na ryby jeżdżę z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 i co niby tylko dwie osoby z pomorza tak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 i co niby tylko dwie osoby z pomorza tak????? Może 2 nie , ale słabo aktywna reszta Przemek się niestety wypisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witajcie ja mieszkam w małej wiosce koło Czerska Łowie razem z żoną wszystkimi metodami pozdrawiam (może jeszcze ktoś dołączy)zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lavrokh Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Jest nas więcej, ale chyba niektórzy się ukrywają Ja jestem z Tczewa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 a ja jestem z Wrocławia, obecnie w Łodzi ale od 28.01 będę w Pruszczu Gdańskim, i za pstrągiem połażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojak Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Wojak melduje się na Pomorzu... spocznij:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlamo Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Cześć, Ja jestem z Malborka. Mam 15lat i łowię od około 3 na Nogacie i okolicznych wodach. Najczęściej na spławik i grunt, czasem na spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarzyk Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Wszystkim cześć Jestem Sebastian i mieszkam w małej miejscowości Starocin. Łowię już 7 lat ,a moimi ulubionymi łowiskami są Szkarpawa, Wisła, Martwa Wisła, Wisła Królewiecka. Moim hobby jest oczywiście wędkarstwo oraz akwarystyka. Pozdrawiam wszystkich Pomorzan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siedem Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Witam wędkarz z Wejherowa melduje sie . Łowie głównie na grunt i spławik , moje ulubione łowiska to j.Wyspowo j.Orle , j. Dobre zapraszam na wspólne wyprawy (nocki też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek21_1985 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 To ja też się wpisuję na listę jestem z okolic Lęborka łowię na grunt spławik czasem spining łowię najczęściej na Karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox02 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 starogard sie melduje.specjalista od wszystkiego co ma zeby,paski i ciapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virago535 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 3miasto też się melduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 halo halo jest ktoś nowy ujawnijcie się nie bójmy się pokazać niech nas zobaczą :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 i z Gdańska ktoś się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::alexio::.. Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Malbork pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciak Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Pozdrowienia z słonecznego Rytla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek-Gdansk Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Pozdro z Gdanska koledzy i kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Pozdrowienia z Chojnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Pozdrowienia z Tczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagePro Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Witam! Mieszkam w Gdyni, najczęściej można mnie spoptkać na Jeziorze Żarnowieckim lub na MW, łowię na spining a obecnie zaczynam uskuteczniać casting. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Pozdro z uzdrowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinmaster Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Halo, halo Tu Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djgruby Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Pozdrowienia z Kartuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi