tomek20stencel5 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Sierakowice pozdrawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmyk15 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Rytel Lat 15 melduje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox66 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Kwidzyn również obecny na tym forum , najczęściej wędkuje na Wiśle w okolicach Janowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbos Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Ja również z pomorskiego, łowię najczęściej na Przyjezierzu, Obłężu, Wieprzy i Krzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_elite Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Stare Prusy się meldują ^,.,^ mała wioska pomiędzy Czerskiem i Czarną Wodą Najczęściej łowię na j. Skrzynki małe rzece Wdzie i rzeczce Niechwaszcz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rytlanin Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Rytel melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGORS Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Witam Mam na jestem Igor mam 15 lat jestem Kościerzyny.Łowie na spławik i spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 jak mnie tu dawno nie było pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing29 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 siemka ziomale mam nadzieje że jesteście również napalonymi wędkarzami jak ja ...MIASTKO POZDRAWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta83 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Tomek z Tczewa, łowię na Nogacie ,jez.Czarnoleskim, spradycznie na Wdzydzkim wszystkie metody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel76@op.pl Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Witam,jestem Marcin,mieszkam obecnie w Redzie,zaczynam dopiero wędkowanie,otwarty na wspólne wypady wędkarskie,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel76@op.pl Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Witam,jestem Marcin,mieszkam obecnie w Redzie,zaczynam dopiero wędkowanie,otwarty na wspólne wypady wędkarskie,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi