michalvcf Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Witam, Może ktoś wybiera się nad Widawe do świniar w weekend? Chętnie bym się z kimś wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Witam, prawdopodobnie będe jechał w niedziele,jak masz ochotę, to możemy się ustawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Duże szanse na to że w niedzielę zjawie się rano pod mostem w swiniarach z pozdrowieniem wasyl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 To może się umówimy konkretnie? Co do godziny jest mi obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 W związku ze zmianą czasu ja pojawie się o 7 rano na świniarskim odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Połamania chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Właśnie wróciłem z nad widawy,życzenie gucka prawie się spełniło Jedno branie i wyrośnięta ukleja 64 cm bolek polakomil się na srebrną obrotowke w rozmiarze nr 1 z czerwonym muchowym chwostem na kotwicy,do tego kijek do 1 5 gr, cw i plecionka 0,04 tak że dobre 20 minut tańcowalem niczym udało się podebrac rybę , szybkie mierzenie , fotka i do wody,nad wodą pojawił się też kolega bacyk jak wróci to pewnie też zda relacje,z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Widawa jak zwykle piękna i jak zwykle trudna. Dotarłem do domu i relacjonuje Z samego rana w trzecim rzucie bolek urywa kotwiczke (w championie nr 3), chwilę później jeszcze jedno branie ale bardziej kleniowe, niestety pudłuje. Chwilę po tym jak kolega Wasyl odjeżdza zaczyna padać deszcz i pojawia się aktywnośc na wodzie, moim zdaniem wyglądało to jak zbieranie "Jaśka" z powierzchni. Przerzuciłem całe pudełko mluchów jaziowych i nic. Wracam do championa i...strzał, siedzi i tańcuje bolesław po całej szerokości rzeczki. Rzeźbie aby wyciągnać smoka na brzeg i wodery ratują sytuacje. Bolo 65 cm wraca cały w formie do wody. Zmieniam miejscówkę na taką, gdzie widziałęm zbieranie ryby z powierzchni, rzut i siedzi. Nie mierzę, ale wydaje się ciut większy od poprzednika. Potem następuje cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Witam. No i znowu bolki w akcji? Z napływu czy poniżej? Już sobie wyobrażam jaką jazdę mieliście z nimi. Mała rzeczka a tu takie kłody:) A ja chory co za pech:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Panowie a jak z poziomem wody w Widawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Panowie a jak z poziomem wody w Widawie? Poziom wody bardzo niski. Na szczęście od dwóch dni delikatnie woda się podnosi, przy jednoczesnym spadku temperatury wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Jak tam wyniki Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Byłem, nudzić się nie nudziłem, ktoś chetny na wypad jutro? albo moze na jakąś komercje na karpia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Kole 8smej melduję się pod mostem , z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam! Ja próbowałem swoich sił wczoraj i dzisiaj od 18 do zmroku na psim polu zero kontaktu, na spławik ciągną kluchy. Na Świniary wasyl1968 uderzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Ja na Świniary ale tak okolo 14-15 bede jechal , jacolan, gdzie na psim polu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Od mostu koło korony w górę rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Moje rejony;) tam na spławik albo ds's mialem tylko wyniki w lecie i na jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Ja tu łowię rzadko, wolę Świniary lub inne odcinki Widawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Widawa potrafi zaskoczyć,dzisiaj dzień rzeki,Brań tyle że ręka boli co prawda tylko jeden klonek 40 centów ale się działo,brania i na obrotowki i na wobki wszystko się spinalo , w okularach świetnie było widać ataki ryb niestety kole 11stej zaczął płynąć taki syf (chyba bobry zaczęły działać) że nie szło wedkowac , z rana były zdecydowanie lepsze brania zresztą spotkany nad wodą kolega bacyk może się pochwali z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzisiejszy wypad podwieczorkiem na Widawe okazał się świetnym posunięciem. mimo diabelnie mocnego wiatru, który sam decydował gdzie poleci wobler, kilka mocnych brań, trzy holowane rybki ale niestety tylko jedna na lądzie. Jutro poprawiam wynik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 O proszę! Gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 bacyk, jak prawdziwy drapieżnik poczułeś krew i nie odpuszczasz Gratuluje pięknego jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Brawo dla kolegi, w tym samym miejscu co w niedzielę ? Jak woda ? Z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 woda niższa o 10-15 cm, brania były tylko na "pralce" na wczorajszej miejscówce bez szturchnięcia, dzieki za graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi