abu Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 pawelw, Gzoomgi jak wiesz występują w różnych wersjach, nazwijmy to, dopasowanych do łowisk, czy muliste, czy wartki nurt itd. Do napełniania używaj dołączonej strzykawki z igłą mocno odchylając linkę wewnętrzną, łatwo ją igłą uszkodzić, to mała wada konstrukcyjna tego ustrojstwa. "Zbiorniczek" wystarcza na dwa rzuty. Dla mnie obie rzeczy są skuteczne, i Gzoomg i Dip Bodzia. Osobiście sprawdziła mi się ta para na płocie i leszcze.
shaman1111 Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Ja polecam dipy Tandem Baitsa i Ader carpia, Moje ulubione smaki to słodka kukurydza, truskawka i brzoskwinia ananas
lukasz.87 Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Może pora odkurzyć temat...To mój pierwszy sezon, ale każdego jednego karpia póki co złowiłem na kulke dipowaną (zreszta tylko na takie łowie). Mam 2 dipy TB. Truskawka i homar&rak. Kulki dipuje minimum 2 doby, żeby były super twarde i bardzo długo uwalniały swoje aromaty...Póki co sprawdza się... :]
dudi Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 A ja z kolei łowie na nie zaDiPowane kulki i prawie wszystkie swoje karpie na takowe złowiem. Także jak kto woli
lukasz.87 Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Zgadza sie...u mnie jak pytam różnych łowiących karpie (niekoniecznie karpiarzy) to rzaden nie dipuje kulek....ja tak jakoś jestem przekonany, że to dzięki dip-owi są one skuteczniejsze...i niech tak zostanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.