tomik Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Szukam osób - osoby, która mogłaby mi czasami pomóc z przygotowaniem np: obróbki jakiegoś zdjęcia, materiałów graficznych do portalu, forum, zrobieniem banera np: we flashu a która ma o tym pojęcie i pomysły jak to zrobić i mogłaby pomóc ramach haczykowej przysługi Proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 a czy mogę zrobic baner zarąbisty haczyk.pl na strone główna? ;p bo troszkę mnie irytuje ten pan z tym łososiem jesli tak to prosze admina o info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 bo troszkę mnie irytuje ten pan z tym łososiem Ten pan to Artech a ten łosoś to boleń a czy mogę zrobic baner zarąbisty haczyk.pl na strone główna? Zrób i się pochwal. Zobaczymy czy taki zarąbisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Ten pan to Artech a ten łosoś to boleń To była ironia wiem co to za ryba, ale nie wiedziałem że Pan to artech he he Mam nadzieję że się nie obrazi na mnie Jasne, zrobię i wyśle, daj emaila Tomek to ci pośle ale zajme sie tym dopiero we wtorek bo mam urlop w poniedziałek odwiedzam zalew czorsztyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Jasne, zrobię i wyśle, daj emaila Tomek to ci pośle Uderzaj z tym do Tomika. A niezależnie od tego możesz pokazać projekt na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Dawałem już zapytanie gdzie w kategorii dotyczącej portalu, że przydałaby się pomoc graficzna, więc scalam tematy i chętnie Tondrom zobaczę Twoją propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Ten pan to Artech a ten łosoś to boleń No nie żeby mi się jakoś specjalnie 'mamylok' kolegi opatrzył, ale z miłą chęcią spojrzał bym na coś świeżego (może by zmieniać to w zależności od 4 pór roku).Zrobić jakiś konkurs pod koniec roku na najlepsze 4 zdjęcia wody/przyrody w 4 porach roku. Wyróżnić co roku prace najlepszego wędkarza /fotografika a i dobre materiały do nagłówka portalu by się 'same' znalazły (a może i na jakiś ładny kalendarz by zostało) a propos tomek1, http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=546&start=165 pamiętasz miałeś zrobić jakieś fajne panoramki ze swojego aparatu na statywie, masz już coś ładnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Dawałem już zapytanie gdzie w kategorii dotyczącej portalu, że przydałaby się pomoc graficzna, więc scalam tematy i chętnie Tondrom zobaczę Twoją propozycję. Jak tylko dotrę do pracy we wtorek coś wymyślę. Może masz jakieś wskazówki/wymagania które mogłby by mi pomóc w stworzeniu czegoś pod twoje dyktando. Zazwyczaj gdy mam istotne info godzinka i piękny banerek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 a propos tomek1, http://www.haczyk.pl/foru...t=546&start=165pamiętasz miałeś zrobić jakieś fajne panoramki ze swojego aparatu na statywie, masz już coś ładnego? Zrobiłem kilka zdjęć zaraz po tym temacie, ale zupełnie o tym zapomniałem Jak mi się uda to popołudniu się temu przyjrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Dawałem już zapytanie gdzie w kategorii dotyczącej portalu, że przydałaby się pomoc graficzna, więc scalam tematy i chętnie Tondrom zobaczę Twoją propozycję. Jak tylko dotrę do pracy we wtorek coś wymyślę. Może masz jakieś wskazówki/wymagania które mogłby by mi pomóc w stworzeniu czegoś pod twoje dyktando. Zazwyczaj gdy mam istotne info godzinka i piękny banerek jest Wymagania i wskazówki: zobacz stronę: www.deski.org i zrób coś równie pięknego dla haczyka Ps. Możesz użyć zdjęć z haczyk.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 No nie żeby mi się jakoś specjalnie 'mamylok' kolegi opatrzył, ale z miłą chęcią spojrzał bym na coś świeżego (może by zmieniać to w zależności od 4 pór roku).Zrobić jakiś konkurs pod koniec roku na najlepsze 4 zdjęcia wody/przyrody w 4 porach roku. Wyróżnić co roku prace najlepszego wędkarza /fotografika a i dobre materiały do nagłówka portalu by się 'same' znalazły (a może i na jakiś ładny kalendarz by zostało) Jak z innymi rzeczami, które chciałbym zrobić na haczyku... kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Tomik powiedz które zdjęcia chcesz żebym wrzucił na baner z naszego forum. Zdjęcia musza być w dobrej rozdzielczości bo z kiepskich zdjęć kiepski baner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Wybierz póki co jakieś z www.haczyk.tv i zrób propozycję według własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Wporzadku wynik przedstawię we wtorek myśle koło 17. [shadow=darkred][/shadow][shadow=red][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Wersja na szybkiego. Trzeba by mi podać jakies wytyczne konkretniejsze np zdjecia z których mam cos sklecic, czy ma byc tło z krajobrazu czy cos innego Do naszej strony głównej ciezko dobrac kolorystyke dodałem od siebie " Dla ludzi z żyłka" hehe Dzisiaj wieczór albo jutro przedstawię jakis inny projekt... Baner umieściłem na strone abyscie widzieli jak się komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Tondrom, a nie boisz się o flotę na 38 uniwersum A wracając do tematu to może dało by się wkomponować logo haczyka jakim jest napis w ten baner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 dodałem od siebie " Dla ludzi z żyłka" hehe Tondrom, Mnie się ten slang podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 A ja się zapytam co to za ryba na tym banerze? Może bys wstawił coś "naszego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 A zrób tak: Wywal tą rybę. Zrób to swoje logo na podobieństwo obecnego, czyli wkomponuj haczyk w nazwę jak jest obecnie. Przesuń w lewo a w tło wkomponuj tych dwóch haczykowców: http://www.haczyk.tv/leszcz-i-sandacz,85f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 A ja się zapytam co to za ryba na tym banerze? Może bys wstawił coś "naszego" To nie takie proste mój drogi, zdjecie musi być bardzo dobrej jakości aby mogłobyc wstawione. Tomik postaram się wnieść poprawki i jutro przedstawie projekt. Jeżeli koledzy ze zdjęcia sie zgodzą to wporzadku wstawie ich tomek1 powiększyć Ci tego sandaczyka co go tam trzymasz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 hmm zdjecie które podałes Tomik jest kiepskiej jakości, ucięta ręka itp, pozatym aby wkomponowac to w baner musiałbym cos uciać, albo ryby albo głowy kolegów aby to miało sens, osobiscie obstaję przy banerach na których nie ma haczykowców. Może zrobie kilka projektów i zrobimy sondaż na forum który projekt najlepszy, oczywiscie fajnie było by jakby sie ktos dołaczył do zabawy, ja mam swój tok myślenia, ktoś moze miec lepszy wiec im wiecej banerów tym ciekawsza zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 tomek1 powiększyć Ci tego sandaczyka co go tam trzymasz? :D Swędzą Cię jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Tondrom, wrzuciłbyś jakąś ładniejszą mordę ryby:) Karasia naszego Polskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Tondrom, wrzuciłbyś jakąś ładniejszą mordę ryby:) Karasia naszego Polskiego! Spokojnie popracuje nad tym pozniej , raczej myslalem o szczupaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 raczej myslalem o szczupaczku Karasia naszego Polskiego!No i się zaczęło ciekawe czy będzie ankieta Może bys wstawił coś "naszegoTo znaczy co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi