michas Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 michas napisał/a:Może bys wstawił coś "naszego To znaczy co . możę karpia z marchewką w pysku? a tak na serio ja proponuję wspaniałą i piękną rybkę jaką jest Tinca tinca, czyli poprostu Lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 możę karpia z marchewką w pysku?Dajcie już spokój tej marchewce ,podpuściłem nieco kolegę . Powiadasz lin ,hym fajny ,ale ja optuje za sandaczem ,choć to mało Polska ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 poniżej linki do propozycji. Na chwile obecną wiecej nie bedzie moze cos sie spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Nie znam się na tym , ale ten w środku jest niezły, tylko jakby miał takie przejście skośne "wody w zielsko" jak ten pierwszy, no i sam haczyk też taki ...wtedy byłby chyba dużo ładniejszy. "Szczupak też taki pistoletowaty" niewymiarowy (kojarzy się bardziej ze starym banerem sklepu szczupak.pl) Ale to tylko zdanie laika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 No powiem Najs ale karaś tam lepiej pasuje! no ale w ostateczności szczupak może być. A może okonia dać? Ostatnio nie udaje mi się ich złapać więc chociaż popatrzę na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Hmm no niestety pod wzgledem ryby która powinna sie znaleźć na banerze, zawsze beda problemy dlatego dałem wg swojego gusty i padło na szczupaka, to jest pistolet to fakt, niemniej jednak.. ciezko znaleźć zdjecie gdzie ryba akurat jest ustawiona tak jakbym tego sobie życzył i gdzie zdjecie jest dobrej jakości. Zawsze mozna w miejsce gdzie jest ryba wstawić jakieś inne zdjęcie i wtedy będzie nie bedzie problemu jaka rybe wstawić, tomik wybierze zdjecie nr 2 i po ptokach Poczekamy na wrażenia od Tomika i sie zastanowimy wtedy. P.S tomek1 Z racji że Ci się naraziłem, postanowiłem jednak umieścić twoje zdjęcie na jednym z banerków i musze przyznac najbardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Ten karaś mnie urzekł : . Nada on się na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Ten karaś mnie urzekł : Obrazek . Nada on się na co? A to nie jakaś rybka akwariowa? nie nada się, mordka rybki musi byc w takiej pozycji w jakiej jest szczupły, aby to miało jakiś sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 To karaś w wersji akwa coś No szkoda poszukam jeszcze jakiś Edit: Chyba byłoby dobre gdyby nie ta żyłka : Da radę ją schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 To karaś w wersji akwa coś No szkoda poszukam jeszcze jakiśEdit: Chyba byłoby dobre gdyby nie ta żyłka : Obrazek Da radę ją schować? Żyłka była by ucięta i tak bo do banera potrzebujemy sama głowe rybki. Natomiast ryba jest źle ustawiona, porównaj do szczupaczka a sie przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Twoje logo podoba mi się coraz bardziej tylko ten haczyk wkomponowany w nazwę w tym momencie robi się taki jakby " nie prawdziwy" i domalowany z innej bajki Podeślę Ci coś na PW. Rybę wywal całkowicie. Chciałbym zobaczyć loyaut bez ryby z Twoim logo. W opcji ze spinningistą i zdjęciem Tomka1 i Larego. Z którym fajnie sobie poradziłeś odwracając. Że też sam na to nie wpadłem Oraz Twoje logo na obecnym Loyaucie portalu. Ps. Nie spodziewałem się takiej znajomości tematu, fajne projekty przedstawiłeś. Banery reklamowe np: we flashu też robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 W opcji ze spinningistą Może zrobić parę zdjęć dobrej jakości większej ilości metod. I ładnie to posklejać, np: spining, spławik, mucha może, i grunt. Wg mnie moglo by to mieć sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Twoje logo podoba mi się coraz bardziej tylko ten haczyk wkomponowany w nazwę w tym momencie robi się taki jakby " nie prawdziwy" i domalowany z innej bajkiPodeślę Ci coś na PW. Rybę wywal całkowicie. Chciałbym zobaczyć loyaut bez ryby z Twoim logo. W opcji ze spinningistą i zdjęciem Tomka1 i Larego. Z którym fajnie sobie poradziłeś odwracając. Że też sam na to nie wpadłem Oraz Twoje logo na obecnym Loyaucie portalu. Ps. Nie spodziewałem się takiej znajomości tematu, fajne projekty przedstawiłeś. Banery reklamowe np: we flashu też robisz? Jestem amatorem grafiki, pracuje w serwisie agd dzieki za slowa uznania, jutro przedstawie co nieco. Banerow nie robilem ale zawsze moge sprobowac. Szybko sie ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Tondrom, jestem pod wrażeniem. Bardzo podobają mi się Twoje propozycje, szczególnie 3. chociaż rzeczywiście ten szczupak jakiś taki malutki. Chętnie zobaczę projekt finalny na stronie portalu, bo obecnego baneru mam już dosyć Nie dość, że muszę się codziennie w lustrze oglądać, to jeszcze wchodzę na haczyka a tam też moja wredna gęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 pozniej ostatni projekt, bo mam urwanie łba w pracy :/ baner to musi być jakaś historyjka a nie nawklejam zdjęć jak na budowie , nie da sie pogodzić naszego logo z 2 zdjeciami, spróbuje cos wymyślic ale z tej mąki chleba nie bedzie tak czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Tondrom, bardzo fajny ten drugi projekt z postu wyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 ostatnie wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 ostatnie wypociny moim zdaniem najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 ostatnie wypociny moim zdaniem najlepsze Zobaczymy co powie kierownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Nawet to co wystawiłeś wcześniej z tych dwóch obrazków ten z tą "parką" w prawym rogu jest fajny w tym ostatnim (najnowszym) jak dla mnie trochę za duży tłok jak na taką małą wodę jakby wywalić tego kolesia (mańka?) z prawego rogu tez by było całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 A ja bym tomka1 wywalił - bo ma za małego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 A ja bym tomka1 wywalił - bo ma za małego sandacza pytałem się czy mu powiększyć rybkę to zapytał sie czy swędzą mnie jedynki chciałem dobrze no ale... P.S Mały ale wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 A ja bym tomka1 wywalił - bo ma za małego sandacza P.S Mały ale wariat Właśnie Czy nie widzicie jakie ma piękne kolory? Tondrom, banery naprawdę fajnie skomponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Zgadza się, kolory ma niesamowite, czy aby każdy sandacz tak wyglada jak jest jeszcze zaliczany do młodziezy ? nie złowiłem nigdy sandała wiec nei wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Zgadza się, kolory ma niesamowite, czy aby każdy sandacz tak wyglada jak jest jeszcze zaliczany do młodziezy ? nie złowiłem nigdy sandała wiec nei wiem Może się kiedyś spotkamy na Zlocie to Ci złowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi