Michcio Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 sorry chłopaki że tak długoo, byłem w barwenie i przy okazji "cyknąłem" fotke na drzwiach wejściowych
BusteR Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 kurde 150 zl dodatkowo zeby mogltam kijem pomachac chyba podziekuje Michcio dzieki za dokladna informacje
Borsuck Napisano 20 Maja 2008 Napisano 20 Maja 2008 Łowiska Wspolnoty to lipa - kasa wyrzucona w błoto. Na Przylasku jest od groma szczupaków (35-45 cm) i to wszystko. Grasuje tam sporo kłusoli podobno - być może stąd taka mała ilośc ryb.
Kanmar Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Panowie,moim zdaniem na Przylasku sie jeszcze da połowić i złowić. W tamtym roku byłem może tylko 5 razy,bo czasu brak ale: Na 1 wypadzie w lutym zaraz po zejsciu lodów 2 karpie po 55 cm. Na 2 wypadzie w maju 3 liny(na kulke ) od 35 do 40 i 1 karp 45 cm Na 3 wypadzie w maju 1 szczupak na 60 cm i Karaś 2,4 kg;48 cm Na 4 wypadzie w sierpniu 1 węgorz 58 cm(było rzucone na sandacza) i sandacz 50 cm NA 5 wypadzie w listopadzie szczupak 60 cm i sporo płoci od 20 cm do 30 cm. http://img142.imageshack.us/my.php?image=dsc00019.jpg Mam tylko to zdjecie z tamtego roku. A gdzie łowie,tam gdzie inni nie chcą łowić z dala od innych wędkarzy im bardziej zarosniete tym lepiej. Pewno ze jaszcze pare lat wstecz były lepsze efekty,a szczególnie na jezyku na 9,ale po połaczeniu wyspy ryba z tamtad poszła(co za idiota to wymyslił). Jak sie rzuciło tam na sandacza zaraz przed wyspa to i o 12 w południe brały,a teraz ledwo szczupaka tam można złowić. W tym roku juz przegieli z opłatami,za łowienie na przylasku ządaja 200 zł. Mnie w sumie wyniosło 380 zł za Okręg+Przylasek,boje sie myslec co bedzie w nstepnym
Bluzer Napisano 15 Kwietnia 2009 Napisano 15 Kwietnia 2009 Wie moze ktoś coś na temat Kryspinowa(duży zbiornik)??Pytam o drapieżnika,czy warto sie tam na niego wybrać.Byłem tam nieraz rekreacyjnie i widać ganiającego okonia,ładne klenie a raz nawet szczupaczka udało się dostrzec.Nikogo prucz karpiarzy tam nie widziałem a drapieznik ponoć jest i to nie tylko ten przeze mnie wymieniony... Jak ktoś wie więcej o tej wodzie,prosze, niech napisze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.