mirek z Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Dokładnie tak bronku dziś tylko odrobina pelletu ,a jutro nocka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Dokładnie tak bronku dziś tylko odrobina pelletu ,a jutro nocka . hehe ale im dogadzasz widzę że regularnie wędkujecie na zbiorniku Mitrędze a powiedzcie mi czy woda nie kwitnie ?? jaki stan jest wody ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 stan dosc wysoki jak na sadzawkę i jeszcze nie kwitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Witam, zamierzam się wybrać jutro na Mitręge ze spiningiem. Jak wygląda sprawa ze szczupakiem, pływa tam jeszcze coś ? Podobno sandacza tam nie ma - prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Ja mam zamiar jutro zrobić "ciężką" nockę nad zalewem z Mirkiem. Ja za drapieżnikiem a Miras za karpiem. Jak wrócimy to napisze co i jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 jak wrócimy bracie jak wrócimy...płaski ma zamiar nas nawiwdzic z kolędą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Wiecie panowie czy są w najbliższą soboty lub niedziele zawody na zalewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Jak tam zalew dzieje się coś? Może ktoś był i zda relację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Byłem dzisiaj po południu ze spiningiem - nawet puknięcia nie miałem. Na zalewie było 7-8 wędkarzy - nikt nic nie złowił... lipa straszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 ryba bierze bardzo chimerycznie przez warunki atmosferyczne jakie ostatnio mamy efekty mają lepsze tylko ci ,którzy sukcesywnie nęcą swoje miejscówki ja siadam w piątek i sobotę na nocki ,ale głównie towarzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Jk tam z rybką? Bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 przyjedz to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 A tak serio to podobnież lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Wszędzie to samo ci jedzą te ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 pogoda się stabilizuje to i ryba się ruszy ja siadam od jutra posiedzę kilka dni to poinformuje co i jak ...miejscówka nęcona przez tydzień toi wyniki może będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Gdzie najlepiej jest się ustawić za linem na tym zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 To jest zbyt mały zbiornik żeby np. liny bytowały w określonych rejonach. W każdym miejscu możesz liczyć na ładnego lina. Preferował bym dobrze podnęcić czerwonymi robakami w pobliży większego skupiska wodorostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Wczoraj właśnie byłem na rybach i niestety nie było żadnego lina tylko dwa sumiki karłowate. Jedna z ryb była około 2 godziny na brzegu i jeszcze całkiem dobrze się miała jakby w ogóle nie przeszkadzało jej że nie ma wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Haha trzeba tępić to cholerstwo, potem sie dziwimy że ryb nie ma, jak tu sumiki wpier.... całą ikrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Jedna z ryb była około 2 godziny na brzegu i jeszcze całkiem dobrze się miała jakby w ogóle nie przeszkadzało jej że nie ma wody. wiem ze to szkodnik ale to nie jest powód zeby meczyc rybe lepiej ja szybko usmiercic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Kiedy sa zawodu na zalewie w sobotę czy w niedziele (bo wiem ze teraz jakoś), bo nie pamiętam. Pomóżcie jak ktoś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarion_Blass Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 W sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Byłem dziś na nocce nad zalewem i muszę powiedzieć że tak słabo jeszcze nie było. Przez całą noc ani jednego brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Kiedy sa zawodu na zalewie w sobotę czy w niedziele (bo wiem ze teraz jakoś), bo nie pamiętam. Pomóżcie jak ktoś wie. Były te zawody? I z innej beczki czy ma ktoś jakieś informacje czy staw w Łazach ma być zarybiany czy raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi