bonek Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 I jak ostatnie dni? Bierze coś czy dalej słabo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Ciekawe kiedy się to zmieni bo mam chęć tam podjechać. W moim rejonie na każdym zbiorniku nic nie bierze. Normalnie jakiś pech w te wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 teraz zapowiadają ciepło. Jak się coś ruszy to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 No i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Może ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z rybkami na Mitrędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 byliśmy tydzień temu na zębaczu z żywcem i lipa, na białą rybę też polowali i beż większych sukcesów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Byłem w piątek i muszę powiedzieć że jak nie będzie tam w najbliższym czasie zarybienia to będą tam same okonie po 15cm. Co zarzuciłem to łapał się taki okoń nawet na makaron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 byliśmy dzisiaj rano na zalewie z żywcem za szczupakiem, zero brań, goście siedzieli za białą rybą i też bez brań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 te Łazy to są jakieś nie porozumienie w tym roku,z wiosny parę ładnych jazi połapałem i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Od czerwca zlapalismy tam razem z kolega kilkanascie sumow karlowatych, pare okonikow i 2 liny po 25cm. Generalnie wielka porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Tak jak napisałem jak nie zrobią tam jakiegoś zarybienia to będą tam pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 dzisiaj byłem z kolegą z rana z żywcem ... na 4 wędki żadnego brania, nie widać było zerującej ryby ... ze spinami też chodzili bez żadnych efektów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Powinni tam zrobić jakieś zarybienie i wprowadzić zakaz połowu na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 W pierwszej części dnia byłem na Pogori IV i tam słabo. Potem podjechałem na Łazy. Obszedłem cały staw i złapałem jednego szczupaka nie wiem jakich wymiarów bo nie mierzyłem ale był mały coś około 35cm a drugą rybą jaką załapałem był mój pierwszy sandacz na spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 a drugą rybą jaką załapałem był mój pierwszy sandacz na spining. duży ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 hehe tak myślałem, czyli bez wymiaru ... ale jak to pierwszy to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 No cieszy niemiłosiernie aż się serce krajało jak go wypuszczałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 sandacz jest rybą delikatną i jak się mocno "zażre" to ma małe szanse na przeżycie, ale przepis jest przepisem i wymiar ochronny obowiązuje ... ale jeśli chodzi o egzemplarze wymiarowe to uważam że powinno się zabierać nawet jak ktoś preferuje metodę "Nokill" tak samo jest z pstrągiem ... ale to tylko moje skromne zdanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirkland Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 A kiedy zarybiaja kapikiem wie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 słyszałem że w Łazach na jakimś zbiorniku topielca wyłowili, czy słyszał ktoś o tym i czy na Mitrędze to było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ja wiem tylko tyle że wyłowili chłopaka ale na Kostkowicach. Z tym że to było na pewno ponad miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Na a jak z tym zarybieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Na a jak z tym zarybieniem zarybili, od poniedziałku można łapać .... na Dzibicach wyłowili chłopaka ale w wakcje, ale podobnież kilka dni temu wyłowili topielca na Łazach, tylko nie wiem z którego zbiornika i jest to info z trzeciej ręki, więc pytam czy to prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi