shadow Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam , jesli ktokolowiek lowil na tym akwenie chetnie dowiem sie czegos wiecej na jego temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Dno jest dość czyste bez mułu ale latem trzeba uważać na zielsko bo często kwitnie i nie polecam stanowisk 4-7 bo przy intesnywniejszych opadach może je zalać woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Powiedz jakie miales efekty i co bys polecil do necenia i na wlos. Mam zamiar pod koniec maja sie tam wybrac na nocke, wiec kazda uwaga bedzie dla mnie cenna...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANTHRAX Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 W tej chwili są tam zawody do niedzieli (będę wiedział jakie były efekty i na co brały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Zanęty nie ma co dawać po bardzo dużcyh ilosciach ponieważ tam karpie omijają takie miejsca łowić można na wszystko ale jak nie biorą na kulki to radze spróbować na kukurydze bo to jest stosunkowo młode łowisko i niektóre karpie nie przekonały się jeszcze do kulek ostatnio złowiono tam karpia 15kg a do wczoraj na zawodach padły 4 karpie jeden 9kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Jeszcze dodam że aktualnie jest bardzo dużo zielska ma ono około 20cm i naprawde ciężko znaleść wolny blat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Fajnie , ze dacie znac co na biezaco dziej sie na Nekielce, myslalem zeby wybrac sie tam 23 - 24 maj...ale mnie nastraszyles ta roslinnoscia...hehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Teraz jade na 4 dni na Nekielke więc jak wróce to napewno dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Czekam z niecierpliwoscia....i polamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANTHRAX Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 No więc tak...łowisko lekko zaczarowane:(....polecam łowić ale tylko od nasłonecznionej strony (nie przesadzać z zanętą ...wrzucone kilka "ton") i wyrzuty tak do połowy akwenu. Połamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Na zawodach złowiono tylko okolo 25 karpi największy ponad 9kg na stanowiskach 1-7 padła tylko jedna ryba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Właśnie wróciłem i nic nic nie brało przez 4 dni 20 osób złowiło tylko jednego karpia 11kg.Karpie wogóle nie żerowały na półce 90 metrów od brzegu stały jeszcze kulki z zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Uuuuuuu....to chyba sobie odpuszcze i pojade na Dobczyn.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoodie Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 witam wszystkich karpiarzy na nekielce byłem w zeszłym roku i połowiłem małe i duże karpie. Od znajomych wiem,że niektórzy co weekend łowia i to spore miśki a inni ciagle na coą narzekają - po prostu łówmy i na tym własnie się skupmy a nie na narzekaniu. Połamania kiji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoodie Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 na stronie łowiska nekielka są pokazane miśki które wczoraj właściciele dopuścili do akwenu --------całkiem całkiem sztuki polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.