_barti_ Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Jest to dobra zanęta, przynęta na karpia. Działanie jest nawet porównywalne z granulatem. I tu kieruje post dla posiadaczy psów. Sprawdźcie swoje karmy i powiedzcie które toną, bo Frolick jest drogi a może znajdzie się zamiennik. Pozdrawiam
#_GoNzO_# Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 a Ty sam nie mozesz kupic i sprawdzic? :):)
_barti_ Napisano 20 Lutego 2009 Autor Napisano 20 Lutego 2009 Trochę logiki. Mała ilość karm tonie. Ja nie mam psa i mam kupować wszystkie z marketu by znaleźć tonącą? Jak ktoś ma psa, to na pewno i karmę, czyli może sprawdzić czy tonie, ta którą akurat ma!!!!!
Pi Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Whiskas Adult z wołowiną i psia karma Puffi z drobiem pływają jak spławik.
thugdogg Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 mam film na video na ktorym anglicy lowia karpie wlasnie na psie krakersy jesli trzeba to moge sprawdzic tytul i podac. Oni lowili na sucha ktora plywala po wierzchu
dudi Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja robie kulki na bazie mojej - Prime Energy - dobrze zbilansowana. ja ja kupuje od kolegi przedstawiciela za ok 90zl/15kg. Ładnie tonie, tłusta, wielkość ok 4/5mm. koledzy ostatnio pomyśleli że to pellet
wild Napisano 26 Marca 2009 Napisano 26 Marca 2009 duzo lepszym dodatkiem jest pokarm koci np.. o smaku tunczyka
maju Napisano 27 Marca 2009 Napisano 27 Marca 2009 W jakieś gazecie wędkarskiej wyczytałem kiedyś,że zmielona karma dla psa jest dobrym dodatkiem do zanęt leszczowych w chłodnych porach roku
El Rifle Napisano 28 Marca 2009 Napisano 28 Marca 2009 W jakieś gazecie wędkarskiej wyczytałem kiedyś,że zmielona karma dla psa jest dobrym dodatkiem do zanęt leszczowych w chłodnych porach roku Robiłem w tamtym roku, wiosną sporo testów z mieloną karmą dla psów w zanęcie i u mnie na niewielkim zalewie ze stojącą wodą nie sprawdziła się...ale np. Bogdan Barton gdy złowił swojego rekordowego leszcza łowisko obficie nęcił mieszanką ziaren, makaronu i właśnie suchej karmy jeżeli się nie mylę.
Smile Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Jak przygotować zanętę do sprężyny z psiej karmy? Lepiej ją zmielić i nawilżać czy nie mieloną zalać wrzątkiem tak jak się robi pastę peletową? Czy jest ona kleista czy trzeba dodac cos klejącego?
maniek Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Jak przygotować zanętę do sprężyny z psiej karmy? Lepiej ją zmielić i nawilżać czy nie mieloną zalać wrzątkiemW sumie to lepiej zalać wrzątkiem ,ale tu zależy od psiej karmy są z małą ilością białka i z dużą ,te z dużą zawartością są bardziej kleiste,
mirek z Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 Używałem tylko mielonej jako dodatek do wiosennych kulek ,które dipowałem śmierdziuchami choći bez tego waliły strasznie dlatego zrezygnowałem bo żonka postawiła ultimatum truskawka wanilia tak małża monster crab nie! choć moja suka (dobermanka)nie miała oporów wyjadała śmierdziuchy gdy tylko mogła.
MariuszA Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 royal canin professional plywa wlasnie sprawdzilem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.