MariuszA Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 to jak pomoże mi ktoś ?bo niechce zkładać nowy tematow i zaśmiecać forum kolego zdrapek właśnie dzis powstał temat w tym działe na temat tej okumu jeszcze niema zbytnio o niej wiadomosci ale jego właściciel juz narzeka poniewaz nierowno mu nawija plecionke nie kazdy kolowrotek jest taki sam ,jeden nawija idalnie w drugim tzreba zdjac podkladke;) tak to juz jest. do 250zl ? +10 zl i masz Spro Black Arc bardzo fajnie spasowany i chodzi jak dla mnie lepiej niz red [kreciłem oboma w sklepie ,tylko i wylacznie] ma mniej lozysk dlatego tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Spro Black Arc wlaśnie dziś sie natknąłem na ten kołowrotek i się na dnim zastanawiam tylko powiedz gdzie ty go widziales w takiej cenie? patrząc na allegro trzeba dac przynajmniej 280 zl +przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Witam. Jak kolowrotek spro red arc radzi sobie z nawijaniem plecionek? bo jednak na niego sie zdecydowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławomirJ Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 A jakoś tam se radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 hehe wszystko jasne i gra gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 mam do wyboru kołowrotek Dragon Viper FD 820iT czy DRAGON MAGNUM RD530 dla 14latka proszę o pomoc bo niedlugo zbliża się sezon i chciałbym coś połowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepiela22 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 dołóż 30żł i kup dastiny a nie bedziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 ale ja juz mam te 2 kołowrotki jeden dał mi tata a jeden wujek i nie wiem na który z nich się zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 witam skoro masz te dwa kołowrotki wybierz ten pierwszy Dragon Viper FD 820iT;) szpula duraluminiowa ,7 łożysk,naprawdę przyzwoity kręciołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 heh Dziękuję za podpowiedz napewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Witam potrzebuję jakiś kołowrotek do 300zł przeznaczenie głównie boleń, szczupak.Waham się pomiędzy Team Dragonem FD935iz a Shimano Exage RB bądź MRB? Miał ktoś styczność z tymi młynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Też się zastanawiam między nimi tylko mniejsze pod kropka, wolałbym Exage z przednim hamulcem, podaba mi się design tego kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Nie polecam Exage. Kumpel go ma i po 1 sezonie zaczął okazywać zmęczenie Od siebie polecił bym red arca lub zaubera, tego drugiego można kupic za niewielkie pieniądze na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Kozii, spro odpada zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 A co z nim nie tak? Ja mam od pół roku i chodzi jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Poczekaj, poczekaj nam już padły trzy sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 E tam Jakby nie patrzeć to zauber, red arc, i team dragon to praktycznie to samo. Więc w takim razie odpadają te 3 modele. Ale ja osobiście nie mam nic do zarzucenia mojemu red arcowi i jestem bardzo z niego zadowolony i nam nadzieję, że tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbyszek1 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 posiadam 935iz oraz Exage 2500. Obydwa młynki są bez zarzut. TD jest pod przynęty stawiające spory opór w wodzie i pod większe ryby. Natomiast Exage bardzo fajnie łowi się na mniejsze przynety- bardzo miły w użytkowaniu, hamulec plus hamulec walki dobrze sprawdza się przy cienkich żyłkach i ostrych odjazdach ryb. Można fajnie ciągle regulować opór hamulca. Na boleńa i szczupaka bardziej polecam TD 935iz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Koledzy a co sądzicie o RYOBI ZAUBER????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Ten temat już był wałkowany, poszukaj troche wcześniej, ogólnie to praktycznie ten sam kręcioł co team dragon i spro red arc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragan Baits Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Witam! Ja osobiście polecam Paladin Palastar RX ,jeszcze mało popularna u nas niemiecka precyzja! W dodatku z opatentowaną szpulą sharkfin i sprawdził mi się rewelacyjnie w zeszłym sezonie. Nowa firma, ale pomysł ze szpulą bardzo innowacyjny, jak dla mnie rewelacja. A Exage 2500 mi się zajechał, ale może trafiłem na kiepski egzemplarz bo tak się zdarza, bo koledze działa ładnie mimo że częściej go używał niż ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg87 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Witam, Poszukuję dobrego kołowrota do Daiwy Exceler 2,7m 10-40g. Co możecie polecić? Cena około 200zł. Ewentualnie mam opcję sprowadzić jakiegoś stradica z usa, tylko nie wiem jaki model? Czy 2500 będzie odpowiedni do tej wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamerhed Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Witam,Poszukuję dobrego kołowrota do Daiwy Exceler 2,7m 10-40g. Co możecie polecić? Cena około 200zł. Ewentualnie mam opcję sprowadzić jakiegoś stradica z usa, tylko nie wiem jaki model? Czy 2500 będzie odpowiedni do tej wędki? Jesli masz opcje bierz stradica tyle ze w rozmiarze 4000. 2500 jest dobry do lzejszego spina. Tu moze okazac sie za slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg87 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Ok, to będę szukał czegoś ze stradica 4000. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradic Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Stradic ma za duze przełozenie do orania takimi przynetami z gramatur 10-40. Szybko zajedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi