MarcinD Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Witam wszystkich . Mam nadzieje ze, moje pytanie nie bedzie zbyt naiwne. Zastanawiam sie czy,jako skladnik kulek mozna uzyc miksowane biale lub czerwone robaki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Zastanawiam sie czy,jako skladnik kulek mozna uzyc miksowane biale lub czerwone robaki??Może być ,choć lepszym rozwiązaniem to dip z czerwonych lub z rosówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinD Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Witam. Zastanawialem sie czy,takich zmiksowanych robakow nie mozna by uzyc zamiast np. jajek.Bo przeciez robale to,samo bialko, nie jestem jednak pewien jak by sie to wszystko zachowywalo podczas gotowania .Jezeli masz jakies sugestie to czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Jednak jaja muszą być... wiesz jak iść nad wodę to z jajami Tak na poważnie to jakoś trzeba suche składniki związać ze sobą, a najlepiej za pomocą jaj i atraktorów, stymulatorów.... (jaja to tanie źródło białka) Jeśli masz ochotę poeksperymentować z robalami to zrób niewielką ilość ciasta i sprubój - jak coś nie wyjdzie zawsze możesz udoskonalić pszepis aż będzie OK. Fajnie jak byś się podzielił z nami efektami "kuchennej zasiadki" i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.