Skocz do zawartości
Dragon

Rzeka Orzyc odcinek przyujściowy do Narwi

sabat69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.Ruszyło się coś na styku tych dwóch rzeczek? Lada dzień powinna uaktywnić się płoć.Dajcie .jakiś znak sygnał .Z góry serdeczne dzięki.Pozdro.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

No nie spać...nadawać....Podobno w Warszawie i okolicach macie najlepszy internet w kraju , a ciężko Wam wysłać wiadomość...Wędkarzy też macie niemało , więc nie rozumiem w czym problem.Pozdro

Napisano

Dziękuję serdecznie za nadesłane odpowiedzi.Bardzo mi pomogły.Byliśmy tam 2 dni .Rewelacja.Konieczne było łowienie tylko na jedną wędkę. :lol::grin::lol::grin::o

• 3 weeks later...
Napisano

a na co łowiłes kolego? na feederka czy na spławik? ja czasami łowiłem w orzycu bo przepływa przez moje miasteczko ale przy samym ujściu nigdy...zdażało sie trochę dalej w dół narwi Chmielewo i Lipa...niezłe leszczyki tam są :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.