sabat69 Napisano 18 Marca 2009 Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich.Ruszyło się coś na styku tych dwóch rzeczek? Lada dzień powinna uaktywnić się płoć.Dajcie .jakiś znak sygnał .Z góry serdeczne dzięki.Pozdro.
sabat69 Napisano 19 Marca 2009 Autor Napisano 19 Marca 2009 No nie spać...nadawać....Podobno w Warszawie i okolicach macie najlepszy internet w kraju , a ciężko Wam wysłać wiadomość...Wędkarzy też macie niemało , więc nie rozumiem w czym problem.Pozdro
sabat69 Napisano 26 Marca 2009 Autor Napisano 26 Marca 2009 Dziękuję serdecznie za nadesłane odpowiedzi.Bardzo mi pomogły.Byliśmy tam 2 dni .Rewelacja.Konieczne było łowienie tylko na jedną wędkę.
adam998 Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 a na co łowiłes kolego? na feederka czy na spławik? ja czasami łowiłem w orzycu bo przepływa przez moje miasteczko ale przy samym ujściu nigdy...zdażało sie trochę dalej w dół narwi Chmielewo i Lipa...niezłe leszczyki tam są
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.