sabat69 Napisano 28 Marca 2009 Napisano 28 Marca 2009 Witam wszystkich.Czemu nie piszecie że Przykona wyschła.Taka cisza na temat tego zbiornika że jest to bardzo prawdopodobne...Jeśli się mylę to skreślcie parę słów.... W sumie to fajny kawał wody.POZDRO dla całej wiary. Cytuj
ebrusek Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Niezła woda i niezłe ryby dopłata droga na łapanie 120 zł. Cytuj
kaczor69 Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Skąd masz te wieści? Przykona udostępniona jest dla o/Konin i o/Sieradz , o ile mi wiadomo Cytuj
kaczor69 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Gdzie dopłacałeś, jeśli można wiedzieć? Ogólnie moim zdaniem Przykona od jakiegoś czasu lekko siadła, to prawie nie ten sam zbiornik. Cytuj
seba-j Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam Z tego co mi wiadomo żeby łowić na Przykonie trzeba wykupić np. w Turku wody nizinne które kosztują 80zł gdyż ten zbiornik wykluczony jest z porozumienia PZW Łódź - Konin Pozdrawiam Cytuj
kaczor69 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 W rzeczy samej, interesuje mnie ta kwota 120 zł, o której pisał ebrusek. Cytuj
Arek0402 Napisano 20 Lutego 2012 Napisano 20 Lutego 2012 A jak tam jest teraz ? Do Sieradzkiego dopłacę 60zł żeby mieć Konin i to wystarczy żeby łowić na Przykonie ? Wybieram się tam pierwszy raz, słyszałem że z brzegu tam się łowi ciężko tzn. jest płytko z brzegu i strasznie zarośnięte dno, ponoć tylko mocne zestawy i dalekie rzuty a po rybę to najlepiej popłynąć. Ponoć jest tam dużo dużego karpia i suma nie wiem niestety ile w tym prawdy Jakie są wasze opinie o tym zbiorniku ? Cytuj
kaczor69 Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 z Konińską dopłatą spoko można śmigać. pozdrawiam całą BRAĆ !!! Kaczor Cytuj
Arek0402 Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 A jak tam jest ? Wiem że jak pojadę to zobaczę ale chciałbym wiedzieć czy jest sens brać lekkiego feedera w końcu do tego łowiska z Łodzi jest spory kawałek To prawda że brzegi są zarośnięte więc trzeba wywozić lub daleko rzucać ? I czy można się nastawić na dużego karpia ? No wiecie, kulki itp. Cytuj
kaczor69 Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Wszystko zależy od tego jak szybko rozrośnie się zielsko Cytuj
ZBIG@SON Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Na Przykonie polecana łodka, jeśli jej nie masz to polecam wodery wyjście daleko w wodne i dopiero zarzucać wędkę, lekki feder raczej zostaw w domu. Tylko umiejscowienie przynęty spory kawał od brzegu daje tam efekty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi