Zajcevx Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Git, wysylam ci numer na PW jak cos to dzwon . Cytuj
kantor2 Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Zajcevx, NO hej jutro do ciebie zadzwonię ugadamy się ja dzisiaj złowiłem daw 80 i 65cm na spining Cytuj
Zajcevx Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Jutro - sobota (29/05) jade na erne... odezwe sie wieczorem Cytuj
tomik Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Jako, że temat zamiast dotyczyć łowisk w Irlandii Północnej już zupełnie odbiegł od zagadnień ich dotyczących, został wymoderowany. I w dalszej jego części chcę widzieć i czytać tylko i wyłącznie na temat konkretnych łowisk w Irlandii Północnej. Kategorie dotyczące społeczności haczyk.pl i umawiania się na wspólne wędkowanie są na forum w innym miejscu i tam zostały przeniesione dotychczasowe posty na ten temat. Cytuj
esox76 Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 hejka...żyje ktoś w tej irlandii północnej.... Cytuj
Jarko Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Co niektórzy łowią, co niektórzy tylko udają, że łowią Cytuj
robi23rr Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Cześć Wszystkim.!! Wędkuję w sumie od 3 lat. W Northern Ireland pierwszy rok. Od początku samouk, (niemam znajomych wędkarzy),zjeździłem wybrzeże od Ballywalter do Waterfoot i znalazłem jedną dobrą miejscówę na gruntówke (1 dogfish ) i kilka miejsc spławik i spining (ale dużo zaczepów )w rezultacie mnóstwo straconych zestawów , wahy i złapałem kilka rdzawców 10-20 cm.Próbowałem też wyskoczyć na makrele i nic. Czy ktos może napisać coś na temat, gdzie można jechać na makrele czy rdzawca o przyzwoitych rozmiarach, czy to możliwe bez łodzi ? chętnie doczepiłbym się do kogoś na łódz lub gdziekolwiek na ryby morskie, jezeli ktoś chętny byłby przygarnąc niedoświadczonego wędkarza z Belfastu byłbym happy 1 Cytuj
Kuchcik84 Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Siemka są tu jeszcze jacyś wędkarze z północnej ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi