Zajcevx Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Git, wysylam ci numer na PW jak cos to dzwon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantor2 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Zajcevx, NO hej jutro do ciebie zadzwonię ugadamy się ja dzisiaj złowiłem daw 80 i 65cm na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcevx Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Jutro - sobota (29/05) jade na erne... odezwe sie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcevx Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 kantor2, a gdzie lowiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Jako, że temat zamiast dotyczyć łowisk w Irlandii Północnej już zupełnie odbiegł od zagadnień ich dotyczących, został wymoderowany. I w dalszej jego części chcę widzieć i czytać tylko i wyłącznie na temat konkretnych łowisk w Irlandii Północnej. Kategorie dotyczące społeczności haczyk.pl i umawiania się na wspólne wędkowanie są na forum w innym miejscu i tam zostały przeniesione dotychczasowe posty na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox76 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 hejka...żyje ktoś w tej irlandii północnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcevx Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Żyje, żyje i nawet łowi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarko Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Co niektórzy łowią, co niektórzy tylko udają, że łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi23rr Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Cześć Wszystkim.!! Wędkuję w sumie od 3 lat. W Northern Ireland pierwszy rok. Od początku samouk, (niemam znajomych wędkarzy),zjeździłem wybrzeże od Ballywalter do Waterfoot i znalazłem jedną dobrą miejscówę na gruntówke (1 dogfish ) i kilka miejsc spławik i spining (ale dużo zaczepów )w rezultacie mnóstwo straconych zestawów , wahy i złapałem kilka rdzawców 10-20 cm.Próbowałem też wyskoczyć na makrele i nic. Czy ktos może napisać coś na temat, gdzie można jechać na makrele czy rdzawca o przyzwoitych rozmiarach, czy to możliwe bez łodzi ? chętnie doczepiłbym się do kogoś na łódz lub gdziekolwiek na ryby morskie, jezeli ktoś chętny byłby przygarnąc niedoświadczonego wędkarza z Belfastu byłbym happy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchcik84 Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Siemka są tu jeszcze jacyś wędkarze z północnej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChriS Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi