MarceliBombka Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Z rańca były brania 30stego, 15kg Jesiotr, 9kg Karp, do 10 cisza a o 16 sie zawinąłem. Dziś nocka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Piekne rybki mógłbys powiedziec na co złowione??Będę na okoniu od 8.05 do 10.05 na stanowisku 27 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Karpik na halibiuta, Jesiotr na tuttifrutti. Postaw na owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 W niedzielę będę od ósmej rano do późnego popołudnia na 28 - ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=227396#227396 zapraszam na zawody 20.05 wszystko w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Witam, czy to są te zawody przełożone z 31 maja? Czy 20 są zawody i 31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 był ktoś w ten weekend? jakie efekty? ja przesiedziałem całą niedzielę na 10 stanowisku i tylko boleń i jesiotr...a na karpie pojechałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Witam, czy to są te zawody przełożone z 31 maja? Czy 20 są zawody i 31? My organizujemy 20 maja , 31 organizuje właściciel łowiska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 ja byłem 8- 10 maj złowiłem kilka jesiotrów karpia 7 kg sazana i tyle siedziałem na 27 . Dodam ze pomagałem podbierac jesiotra 14.5 kg piekna rybka w dniach ktorych byłem nikt nie złowił zadnego okazu procz jesiotra ktorego pomagałem podebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 27 mam już zarezerwowane na trzy dni...więc może coś się ciekawego będzie działo...ale to dopiero za dwa tygodnie...na razie jadę na 9 stanowisko...na tym jeszcze nie siedziałem... a na co macie lepsze efekty na kulki czy na kuku? mnie ciągle właściciel przekonuje żebym dał sobie spokój z tymi kulkami i na kuku popróbował...ponoć ma być lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 na kuku + biały = Jesiotr i małe karpie. ja łowiłem na kulki i brały tylko wtedy kiedy moczyłem w dipie tez małe karpie i jesiotry nawet na truskawe jesiotr. Na peczek czerwonych 7 kg sazan wiec nie ma reguły co do rybek. Wieksze karpiki jeszcze nie biora zbyt dobrze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Był ktos moze ostatnio na okoniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 ja byłem wczoraj, karp 7, 8 kg- ale to bym trzeci wynik dnia, na którymś z ostatnich pomostów po tej "lepszej stronie" wyjęli takiego ponad 13 kilo. a po za tym to małe karpie i jesiotry brały, a po południu na kulki śmierdzące strasznie drobnica cieła, leszcze i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 to widze ze rybki ruszyły jakie smaki najlepiej preferowały karpiki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 truskawka i gulasz karpiowy, za to kulka tropikalna nie miała nawet jednego brania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiol2 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Byłem w sobote 2.06.2012 na łowisku okoń i powiem drodzy koledzy i koleżanki że połowiłem i jestem bardzo zadowolony oczywiście szybkie zdjęcie i ryba do wody. 3 jesiotry, karp, 2 jazie.karaś. było super. polecam obsługa fachowa i miła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzj Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 obsługa fachowa i miła To poczekaj aż trafisz na drugiego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 obsługa fachowa i miła To poczekaj aż trafisz na drugiego właściciela he he...Pan Starszy...też da się lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konriz Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Info z wczoraj. Od rana do 12 ogrom karpików 1,5kg w między czasie trafiały się karasie. Od 13 kicha, dopiero wieczorem zaczęły większe skubać 4kg i 6kg, pierwszy na śmierdzącą kulkę drugi na kuku z robaczkami, w między czasie jesiotr na pickerka (fajna sprawa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip2myloo Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 czy zlowione ryby trzeba zabierac czy mozna wypuszczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 czy zlowione ryby trzeba zabierac czy mozna wypuszczac? Regulamin (warto przeczytać cały): http://www.okon.com.pl/regulamin.htm Punkt 10 regulaminu: "Złowione ryby, których nie zamierzamy zabrać ze sobą natychmiast wypuszczamy do wody, natomiast uszkodzone zostawiamy bez opłat obsłudze łowiska. Pstrąga nie wypuszczamy. Łowimy tyle, ile chcemy zabrać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guslik Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 był ktos moze ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 ja jestem co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 i jak tam wyniki ? na co biorą najlepiej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 a to różnie:) ja łowię na kulki, do tej pory najlepiej brały na słodkie-głównie truskawka i głównie jesiotry-w czerwcu wyjąłem kilka takich koło 13 kilo. zaskoczeniem był dla mnie ten weekend - pomijając to że brań nie było prawie wcale - to jak już brały to tylko na śmierdziuchy i tylko karpie-a właściwie karpiątka bo największy miał koło 5 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi