Michal4527562 Napisano 6 Grudnia 2019 Napisano 6 Grudnia 2019 Witam. Planuję zakup nowego zestawu spiningowego. Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze czegoś rozsądnego. Niestety budżet mnie ogranicza do 200 zł czy jest szansa na jakiś rozsądny zakup kij + kołowrotek ? Zależy mi aby kij miał 2,7m . Masa wyrzutowa do 30g. Zestaw kierowany pod szczupaka . Wędkować będę przeważnie na zbiornikach stojących choć nie wykluczam rzek. Myślałem nad tym kijem : ROBINSON Wędka Stinger Pike Spin 2,70 10-30g . Macie jakieś doświadczenie z nim ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj
Elast93 Napisano 6 Grudnia 2019 Napisano 6 Grudnia 2019 Na twoim miejscu poszukałbym jakiegoś używanego zestawu w dobrym stanie np. na grupach giełd wędkarskich na facebooku. Albo ewentualnie dozbierał tą stówkę i kupił coś już lepszego np zestawik Kij dragon express 2,75 m do 30 + kołowrotek ryobi ecusima 4000 ( cena takiego zestawu to ok 280-300zł ). Cytuj
Ras al Ghul Napisano 2 Lutego 2020 Napisano 2 Lutego 2020 W dniu 6.12.2019 o 20:27, Michal4527562 napisał: Witam. Planuję zakup nowego zestawu spiningowego. Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze czegoś rozsądnego. Niestety budżet mnie ogranicza do 200 zł czy jest szansa na jakiś rozsądny zakup kij + kołowrotek ? Zależy mi aby kij miał 2,7m . Masa wyrzutowa do 30g. Zestaw kierowany pod szczupaka . Wędkować będę przeważnie na zbiornikach stojących choć nie wykluczam rzek. Myślałem nad tym kijem : ROBINSON Wędka Stinger Pike Spin 2,70 10-30g . Macie jakieś doświadczenie z nim ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Robinson Stinger Pike to będzie dobry wybór. Zwłaszcza jeśli nie wykluczasz rzek. Mam z tej serii spin, feeder i picker. Tanie i mocne kije. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi