Skocz do zawartości
Dragon

Lowiska prywatne w rejonie krakowa

BusteR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chcialbym zasiegnac informacji na temat lowisk prywatnych w rejonie krakowa (do 20-30km) Bylem ostatnio w Dolinie Bedkowskiej i bardzo mile spedzilem popoludnie, jednak wiem ze tego typu lowisk jest coraz wiecej, czy moze mi ktos jakies szczegolne lowiska polecic ?? Urokliwe i lowne przede wszystkim :)

Dzieki za cenne rady !

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Cholerzyn pewnie znasz- chyba jedyne komercyjne łowisko łososiowatych w okolicy.

A z ciekawości zapytam. W będkowskiej spinningowałeś czy grunt/spławik? Wybieram się jutro i nie wiem czy jeszcze warto spinning zabrać.

Napisano

jest jakieś łowisko jadąc z Krakowa w strone Myślenic-skręca sie z głównej drogi.Nazwy nie pamiętam,ale ów miejsce było kiedyś w Taaakiej rybie :wink:

ponoć warte uwagi

Napisano

Kolega mi dzwonił ze odnalazł świetne łowisko komercyjne koło zabierzowa gdzieś, że na jednym stawie są pstrągi i jak coś zatniesz to musisz kupic, a na drugim jest wszystko i nie ma koniecznosci zabierania ze sobą ryby. bodajże dniówka 15 zł.

Napisano

Tak w Bedkowskiej bylem ze spinem, i kontaktu z rybka nie mialem po 2h lowienia zadnego :( Ale obok pan na kukurydze teczaki wyjmowal O_o

Napisano

Ten Cholerzyn zapowiada sie ciekawie. Przyznam sie ze nie bylem i nie znam tego miejsca. Moze mi ktos, kto dobrze zna to miejsce jakie sa tam ceny ??

Ile kosztuje dniowka ?? Czy zlowione jakies ryby sa w cenie dniowki czy moze za ryby placi sie osobno ??? Ile kosztuje wynajecie lodzi ?? Jest to lowisko prywatne ?? Czy moze musze miec tam wykupione skaldki i oplaty na obecny sezon ?? Jak daleko jest to od krakowa ?? (ok)

Napisano

Chlopaki, byl którys z was w Cholerzynie? Można tam połowić coś? Jakies opinie na temat tego łowiska mile widziane, z kolegą chcemy tam sie wybrać w długi weekend !!

Napisano

jeszcze jedno pytanko : : : czy na miejscu mozna dostać dniówkę, czy tylko w sklepach wedkarskich ja kupimy ??

Napisano

Mysle ze z dniowke mozna kupic na lowisku, ale to tylko czysty moj domysl i warto zeby ktos kto wie napewno potwierdzil.

I chcialbym zapytac osob ktore mialy okazje juz tam wedkowac, jak tam jest z ryba ?? Bo 35 zl za wedkowanie bez kontaktu z rybka to raczej drogo :P

A i jak duzy jest zbiornik ??

Napisano
Mysle ze z dniowke mozna kupic na lowisku, ale to tylko czysty moj domysl i warto zeby ktos kto wie napewno potwierdzil.

I chcialbym zapytac osob ktore mialy okazje juz tam wedkowac, jak tam jest z ryba ?? Bo 35 zl za wedkowanie bez kontaktu z rybka to raczej drogo :P

A i jak duzy jest zbiornik ??

Napiszę Ci wszystko w piątek wieczór bo rano w piatek tam będe. Ze zdjęć widziałem że jakies ryby tam wyławiają :P wiec źle nie powinno być choć... różnie to bywało juz :))

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.