linek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Witam. W tym roku zamierzam robić sam kulki proteinowe a ostatnio dostałem od kolegi izolat białka zwierzęcego (białko wieprzowe 95%).Czy takie białko nadaje sie do mixu i czy nie zaszkodzi rybą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Czy takie białko nadaje sie do mixu i czy nie zaszkodzi rybąNadaje się ,prawie wszystkie kulki firmowe zawierają dodatek tego specyfiku lub pochodne ,radze uważać z dawkowaniem i nie przekraczać 15-20% .istotne jest aby izolat był "świeży" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.