Skip2myloo Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Ktos byl juz w tym sezonie w Pomocni? J sie jutro che wybrac i ciekaw jestem czy ryba juz sie przebudzila i cos sie tam dzieje? Cytuj
Raczej Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Ktos byl juz w tym sezonie w Pomocni? J sie jutro che wybrac i ciekaw jestem czy ryba juz sie przebudzila i cos sie tam dzieje? cześć, ja jestem tam dosyć często w tym sezonie i powiem Ci że jest całkiem ciekawie ok jak na razie wynki to sporo całkiem niezłych płoci, kilka niewymiarowych szczupaków, jakieś okonki 2 karpie ok 1,5 kg oraz karp ok 7 kg ( niewyciągnięty ) ryba jak najbardziej się przebudziła ale póki co najlepiej oczywiście wieczorkiem pozdrawiam i życzą powodzenia Cytuj
Skip2myloo Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 No ja z tamtego kilkugodzinnego pobytu razem z kumplem wynieslismy kilka ploci i jednego szczuplego nie dluzszego niz sznurowka:) Wzielismy lodeczke i pozwiedzalismy jeziorko... Ja to mam sentyment do tego miejsca, jakies pewnie ze 25 lat temu jezdzilem tam na wakacje z dziatkami i rodzicami, a wtedy to byly tam niezle ryby:) W kazdym razie ja sie tam jeszcze napewno pojawie i zdam relacje jak cos wiekszego sie nawinie:) Pozdrawiam Cytuj
Raczej Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 byłem wczoraj, kolejny wieczór na łódce, 2 spinningi, wszelkie przynęty, całe jeziorko, 4 godziny, wyniki - mikro szczupaczek i niewiele mniejszy okonek, coś słabo ostatnio z drapieżnikiem na Pomocni, a jak Wasze odczucia ? Cytuj
mario Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Witam Czy na tym jeziorku wystarczy sama karta wędkarska czy potrzebne sa jakies dodatkowe opłaty? Cytuj
Skip2myloo Napisano 24 Listopada 2011 Napisano 24 Listopada 2011 Wystarczy karta i oplacone skladki na mazowieckie. Jest tam tez osrodek wedkarski "Pomocnia" gdzie za oplata mozna wypozyczyc lodke albo domek... Cytuj
Xeo Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Czy ktoś coś złowił na Pomocni w tym roku? Cytuj
Raczej Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 zasłyszałem (więc proszę o weryfikację), że zarząd, okrąg (jak zwał tak zwał) ośrodka czy po prostu łowiska zakazał łowienia z brzegu, jedyną możliwością jest ponoć wypożyczenie łódki z ośrodka, tudzież skorzystanie z ichniejszych pomostów, proszę o weryfikację Cytuj
Xeo Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Nic mi o tym nie wiadomo Sam ostatnio lowilem z brzegu poza tym po co by były pomosty Cytuj
Xeo Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Szanowna braci czy ktos byl ostatnio na bledowie? Cytuj
Raczej Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 kumpel był jakoś 2 tygodnie temu ze spinningiem, cały dzień biczowania z łódki, zerowy kontakt z rybą Cytuj
Yel0n Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Ja nawet kilkanaście lat temu kupiłem tam działkę z myślą o częstych połowach, ale nic z tego nie wyszło, brak czasu Ostatni raz byłem we wrześniu ubiegłego roku. Pojechałem na 3h pospiningować z brzegu i po za małym okoniem nic nie trafiłem. Obok ktoś wyciągnął sporego szczupaczka. Wrzucam zdjęcie jeziorka z tego dnia ZDJĘCIE BTW. Ktoś wcześniej pisał z pytaniem czy gdzieś można rozbić namiot. Mogę udostępnić miejsce na swojej nieogrodzonej działce od której do jeziora jest około 100 - 150m. Jak coś prosze info na PW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi